Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

nazwal mnie dziwka

Polecane posty

Gość malska

dzis mnie przeprasza i mowi ze jest taki po alkoholu ze mam go ignorowac nastepnym razem zaznaczam ze to moj byly facet wem ze potrzebuje on pomocy mojej terapeuty itd ale czy ja wogole powinnam zdobyc sie na taki gest po tym wszystkim?

Gość Kadłub przywiędły
ze mam go ignorowac nastepnym razem :D, :D, :D łyknij sobie dla kurażu, strzel mu w twarz i powiedz, że taka jestes po alkoholu i ma cie ignorować

Gość niegłupi30
super, to nie jego wina tylko alkoholu

Gość malska
masz racje tak zrobie ciekawe co on wtedy powie:) spoko nic sie nie stało? hahahaha jestem za dobra

byly facet???? a po co z nim rozmawiasz? no ale skoro ci odpowiada zeby obcy ludzie tak sie do ciebie zwracali to coz;-)

przecież widać że facet nie jest wart dla Ciebie a Ty jak zwykle jesteś naiwniarą...:o nie ważne czy jest pijany czy nie, ma opanować nad sobą...

Gość malska
to jest nic jezdzil wczoraj po pijaku samochodem wczoraj byl u mnie facet od naprawy pralki i znajomy to przyjechal pijany autem bez zapowiedzi mialam wrazenie ze na inspekcję wszedl posiadzial i wyszedl chccialm u zabrac kluczyki ale ludzie u mnie byli nie chcialam awantury robic i pojechal do siebie a pozniej wyzwal mnie od dziwek zaczal wmawiac mi jakies chore rzeczy a dzis przeprosil ze wie ze nic go nie tlumaczy wyglupil sie ale wie ze taki jest po alkoholu i zebym nastepnym razem go olala jak bedzie pijany zadnej konwersacji. i ze on sam siebie nienawidziz

Gość Kadłub przywiędły
i zebym nastepnym razem go olala jak bedzie pijany zadnej konwersacji. to NIE ty masz pilnować aby ON zachowywał sie w stosunku do ciebie poprawnie. To ON ma tego pilnować. A jak nie potrafi to jest JEGO problem, nie twój, rozumiesz? Jednym słowem nie bierz odpowiedzialnosci za Jego zachowanie yulko daj mu odczuć konsekwencje tego co zrobił i finito

i bardzo dobrze ze on siebie nienawidzi!!!! ma powody !!!! nie mam zmiluj dla pijanych kierowcow - odkad taki potracil znana mi 9-latke!!!! jak mozesz utrzymywac stosunki z kims tak bezdennie glupim?!

Dziewczyno to nie jest tylko jego wina ale i twoja bo jeśli ktoś pozwala sobie na takie sformuowania to nasępnym razem zacznie cię wyzywać przy wszyskich albo zacznie bić - bo przecież jest pijany. Ale jest to rodzaj nieumiejętności dobierania sobie partnerów bo każdy zdradza pewne oznaki zachowań na jakie go stac w mniejszym lub większym stopniu ale jednak byłaś z nim i nadal się zdajesz a założenie tematu o tym "co mam zrobić" bo facet mnie obraża że nadal jest w twojej głowie szansa na to żeby się z nim spotykać - zapamiętaj jedno jeżeli ktoś cię obraża na początku znajomości a ty nie za bardzo wiesz co masz z tym zrobić to lepiej nie będzie. Chyba najwyższy czas zmienić towarzysto w jakim się obracasz bo pewne zachowania są bardziej przyswajalne w pewnych grupach społecznych.

Gość malska
to wychodzi teraz z niego wczesniej juz bylo widac problem z piciem i zachowaniem po alkoholu a teraz jak nie jestesmy razem jest co raz gorzej wiem ze to nie ja powinnam unikac i dbac o to zeby nie byl dla mnie niemily tylko on nie powinien pic kiedsy wpedzal mnie w poczucie winy wmawial ze to ja go prowokuje a ja glupia wierzylam bardzo go kochalam i nadal mam senstyment po drugie jestem zbyt miekka i jak ktos juz napisal naiwna bo mysle ze ktos on to doceni

Gość Kadłub przywiędły
nikt nie będzie cię szanował bardziej niż ty sama siebie szanujesz... i zawsze znajdzie sie ktoś chetny aby ci poskakac po głowie jesli na to pozwolisz :)

Gość malska
piotrek86 to ogolnie jest bardzo inteligentna osoba ale to osoba z problemami i kompleksami przez dlug czas ukrywal wszystko nawet pozniej jak pojawilay sie zastanawiajace reakcje sytuacje osoba zakochana ma czesto klapki na oczach ne widzialam lub nie chcialam widziec wiesz on obraza nie tylko mnie wszystkich swoich znajomych kuzyka kolege kolezankę zawsze robi to po pijaku nigdy na trzezwo utrzymuje z nim kontakt poniewaz ogolnie to wartosciowa ososba nie lubie tez palic mostow duzo mi w zyciu pomogl jednak tym razem wiem co mam zrobic nie bede utrzymywala wiecej kontaktu poniewaz on czul i czuje sie bezkarny mysli ze przeprosi i bedzie ok

Gość DomTaty
Piotrek, fajny link :) mistrzowsko zrobiony :classic_cool:

Gość wqewrwtyeudhvdgwhjqlbnc
Jeżeli dajesz się tak traktować, a potem jeszcze piszesz, że on potrzebuje Twojej pomocy to sorry, ale to TY potrzebujesz psychoterapeuty, bo masz problem. On tylko wykorzystuje to, że jesteś osobą zakompleksioną o niskiej samoocenie. Powinnaś zerwać z nim kontakty natychmiast i zadbać o swoją spieprzoną psychikę.

Gość malska
ja zakompleksiona? nie zgodze sie a kontakt zerwe oczywista oczywistosc

Gość raz dwa raz dwa raz
malska, ewidentnie masz problem. Nazywanie kogoś byłym tylko dlatego, że posuwa Cię rzadziej niż kiedyś i nie tylko Ciebie jak kiedyś, jest NADUŻYCIEM!

Gość gklmhj
ta cala malska sama potrzebuje pomocy psychiatry to juz 50 watek produkuje o tym swoim bylym

Do DomTaty Faihless są mistrzami w przekazywaniu emocji :) szkoda że już nię tworzą.

Gość malska
Czy jeśli pożyczyłam od starego znajomego pieniądze, a po roku nie miałam mu z czego oddać i poszłam z nim do łóżka, żeby tego nie zwracać to wtedy też jestem dziwką?

Skarbie w jego oczach tak jeśli wiedział że spisz z nim żeby kaski nie oddawać - ale może było tak że to był tylko dobry pretekst do tego zeby się z nim przespać.

Gość raz dwa raz dwa raz
malska, bez względu na to jakiego PIENIĄDZA używasz w rozliczeniach, to nie PIERDOL, że TFUJJJ!!!! wierzyciel jest byly, dopóki nie rozliczysz swoich ZOBOWIAZAŃ.

Gość raz dwa raz dwa raz
malska, jeżeli chcesz DAĆ KOMUŚ SWÓJ warStat, to mu DAWAJ!!!! I nie próbuj się tłumaczyć, że to tylko dlatego, że jesteś mu winna 2 ZŁOTE! Po prostu, dajesz warStat temu, kto warStatowi robi w danyn momencie dobrze.

Gość raz dwa raz dwa raz
Powiedz mi ile PLN jesteś winna swojemu.....? Może mu zapłacę, aby bzyknąć Ciebie, pozostawiajac Ci jeszcze TROCHĘ WOLNYCH ŚRODKÓW! KomPinuj dziewczyno, nim lata przeminą.......