Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamajedynaczki

Czy są na kafe jakieś opiekujące się w domu mamy jedynaków w wieku 1,5-2,5latka?

Polecane posty

Gość Mamajedynaczki

Co robicie kiedy tak zimno na zewnątrz aby wasze pociechy miały kontakt z rówieśnikami?

Gość j atam nic
nie robiłam w tym wieku, w wieku 3 lat posłałam go do przedszkola, lubi chodzić i bawić się z dziećmi

Gość gfdnaa
A czy są na kafe jakieś opiekujące się w domu mamy jedynaków w wieku 1,5-2,5latka?

Gość gfdnaa
Bo ja też mam podobny problem.((( Zimno a na dworze żadnych dzieci((((

Gość mama dwulatki
Biblioteka z kącikiem dla maluchów, place zabaw w centrach handlowych, basen, zajęcia w klubach osiedlowych (np. rytmika, ogólnorozwojowe), żłobki prywatne z godzinami dla dzieci z zewnątrz, bale karnawałowe dla dzieci itd itp. Nie ma tego wiele ale ostatnio nawet codziennie coś. :D Gorzej by było gdybym mieszkała w małej miejscowości.

Gość .marnusia.
też mam taki problem, a w dodatku mieszkamy na wsi więc wielkiego wyboru nie mamy, spacer po lesie lub nad rzeke, no i nie raz do koleżanki o ile dzidzie nasze są zdrowe

Moj ma rok wiec nie wiem czy się kwalifikujemy. Ja mam koleżanki co mają dzieci miesiąc młodsze i miesiąc starsze i sie z nimi spotykamy u nas i u nich ;) A czasem tez z taką 3 latka

Gość gość
Ja do niedawna byłam opiekunką więc miałam dzieci w domu wtedy i syn miał towarzystwo Ogólnie teraz jego kontakt z dziećmi to kontakt z kuzynką lub z dziećmi moich znajomych Jeśli nie macie możliwości to polecam takie przedszkola że można dziecko zostawić na godzinę czy tam więcej :)

odwiedzałam znajome z dzieć,dobrze też mieć jakąś mamę poznaną online ;) ja znam kilka i spotykamy się czasami w taką pogodę wtaz/do dupy :D

Gość sylwiaAr
Czy jest tutaj jakaś mama(jak w temacie) z okolic placu legionów we wroclawiu?

Gość Mamalesia
U nas wygląda to tak: -basen -klub malucha -mam 3 koleżanki z dziećmi w zbliżonym wieku,więc się odwiedzamy -w rodzinie mamy 4 latkę-też się często widujemy -latem poznałam na spacerach i w piaskownicy kilka mam z dziećmi w wieku 2-6lat i teraz często się umawiamy na spacery. Mój syn ma skończone 1.5 roku.:)

przeważnie spotykam się z innymi mamami, mam to szczęście że trzy moje bliskie przyjaciółki urodziły mniej więcej w tym samym czasie. poza tym od czasu do czasu bawialnia, różne imprezy dla dzieci. teraz z niecierpliwościa czekamy na mikołaja w naszym ośrodku rekreacyjnym.