Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona_róża

wyleczyłam migrenę

Polecane posty

Gość czerwona_róża

znam dwie doskonale metody wyleczenia migreny, nie mam jej juz ponad pol roku i jestem wreszcie szczesliwa. wczesiej mialam co drugi dzien, koszmar kto sie z nia meczy?

Gość jajajajjartr4e44
ja mam raz na jakieś dwa tygodnie chyba przez zatoki

Gość jajajajjartr4e44
musze isc do laryngologa

Gość ewfygyrwfgyuef
nie wiem czy zatoki mają cos z tym wspolnego

Gość jajajajjartr4e44
jak wyleczylas ta migrena??????

Gość czerwona_róża
Frimig tabletki, 2 tabletki koszt ok 50 zł , roznie ludzie reagują, jednym wystarcza to na cale zycie, innym na rok a niektorym wraca po 3 miesiacch, ja po tym jednym opakowaniu nie mialam ani jednej migreny

Gość fefgregeger
akupresura- ale po jakim czasie?

Gość fefgregeger
ale jak dlugo leczyles?

Gość czerwona_róża
akupresura- ja tej metody nie probowalam ale moja mama tak i jej dosc szybko wrocily migreny, ale moze innym pomaga na stałe

Gość czerwona_róża
tego to ja nie wiem, ale mowila ze nie ma juz sily sie w to bawic , wziala moje tabletki i poki co 3 miesiace juz i cisza :)

Gość czerwona_róża
tak ale tych tabletek nie bierzesz codziennie, tylko jedna pierwszego dni migreny a druga po 24h nawet jak nie boli, chodzi o calą dawkę. i pozniej juz nie bierzesz bardzo dlugo a moze nawet nigdy, wiec taka ilosc chemii to nie tragedia ja nie mowie ze Twoja metoda jest zła, po prostu podaję jedną z wielu i ciesze sie ze są inne tez skuteczne :)

Gość fefgregeger
a co w dziesiejszych czasach jest zdrowe???? i tak 100 pewnie nie dozyjemy

Gość fefgregeger
to ciekawe czym ty sie odzywiasz jak we wszystkim dzis jest chemia

Nie mam zielonego pojęcia dlaczego ale już dawno mnie zanadto glowa nie bolała bez wyraźnego powodu:classic_cool:.Ostatnio mnie najbardziej bolała od zatrucia związkami miedzi a trochę później w samochodzie przypuszczalnie od benzyny:P.Być może to przez zdrowszą dietę:classic_cool:.

Gość gość
ja zaczelam kuracje lekowa. W aptece w warszawie polecono mi frimig i na razie migreny nie ma (czestotliwosc 2-3 w miesiacu, uzywam od 3 tygodni). Chyba rozumiecie jakie to blogoslawienstwo :D teraz cena skoczyla do gory - ja mam frimig 100g i kosztuje tyle: http://aptekagold.pl/frimig-tabl-100mg-x-6.html

Gość gość
No niestety ja stosuje Tryptany przy każdym ataku migrenowym przed i po ( Frimig, Cinie, itp). Pomaga doraźnie, ale kolejne ataki cały czas sie pojawiaja . Mam wrażenie że mój organizm ma juz doś Tryptanów i boje sie że mi szkodza , ale kiedy głowa boli , to robię wszystko żeby przestała i sięgam po nie. A bywa i taki ból migrenowy że zjadam 100 g Frimig/Cinie i niestesty nie przechodzi, wtedy zostaje kroplówka z silna mieszanka przeciwbólową w szpitalu lub na izbie przyjec. I nie mam pojecia jak sie tego pozbyć, nic nie pomaga i żaden neurolog - a byłam u wielu. Rezonans głowy tez zrobiłam i niby ok.