Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefmnl

czemu gardzicie ludzmi z niska pensja?

Polecane posty

Gość 342343243222
Węgiel to obecnie najtańsze paliwo do ogrzewania domu, wiele osób się przestawia z gazu na paliwa stałe, z których węgiel jest najtańszy, buraku...

akurat znam. za to ty na kazdym kroku pokazujesz jakim jestes idiota i to mnie bawi. i wiedz ze jesli ci sie kopalnia na leb zwali to szat rozdzierac nie bede 🖐️

Gość emnasdasd
noxi a skąd znasz realia kopalni jeśli można zapytać ?

Gość zasmucona prozą życia
ja też mam nadzieje że tego pedała zasypie na kopalni

Gość ech..............
Przykro mi ale jeśli nie nauczysz się w 6 miesięcy wykonywania zadań na stanowisku to kierownik cie wypierdoli na ryj. Nie ma zmiłuj chyba ze kierownikiem będzie twój ojciec. Co do ogrzewania domów: W polsce jest problem taki żę nie wiesz co masz pod domem jak idą instalacje bo na mapach są inaczej a w rzeczywistości innaczej. Kosz pompy ciepła do domu z kompletną instalacją to max 150tyś pln. MÓWIĘ TU O PODŁOGÓWCE W CAŁYM DOMU, ciepła woda. KLIMATYZACJA OD RAZU!!! BO POMPA CIEPŁA DZIAŁA W 2 strony. Niby dużo. Koszt zwykłego co to ok 40 tyś pln. Jesli dokupisz do tego elektrownie wiatrowo słoneczną ( 20 tyś) 2kw. MASZ OGRZEWANIE, WODĘ CIEPŁĄ, KLIMATYZACJĘ. Za free 20 lat. Masz tańsze źródło?? Po 10 latach możliwa wymiana aku. Koszt max 2 tys pln. DLACZEGO SIĘ TEGO NIE ROBI W POLSCE tzn obecnie 30 % domów?? Po 1 teren. Po 2 gie nie rozpowszechnione po 3 uj wie co jest w terenie. Znajomi wkopali się 5 lat temu w światłowód wojskowy :) Ale nie płącili nic bo brak na mapie. Po 2 gie tańszym od węgla są troty. Wada HAŁDA KOŁO DOMU. Koszt niemal zerowy. ok 300pln / 10 ton. Potrzebujesz ok 25 ton na dom. Większy jest koszt przewozu trotów i tu kwestia jak masz daleko do jakiegoś tartaku

bo moj znajomy pracowal. smieszy mnie burak sooossss mysli, ze jest super a mode ma jak pedau a poglady takie, ze tylko uciekac bedac kobieta. takicjh powinno zasypywac i co tylko bo sa zbedni, potrafia tylko cwaniaczyc 🖐️

Gość ech..............
wyruchałbym sosssa

Gość ech..............
i co sos musiałeś się podszyć nie ?? Zwaliłeś sobie ?? Lepiej ci ??

Gość biedny chlopak ale jary
rucham bogata szmate jak jej chlop poci tlusta dupe w robocie na dom w ktorym stukam jego babe

Gość madfrog
sosss ty po studiach górniczych czy technikum ?