Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace88

czy z takim cialem, zaletami i wadami mam szanse na rozpoczecie zycia erotyczneg

Polecane posty

Gość versace88

mam 23l i jeszcze nie bylem z kobieta poniewaz wstydze sie reakcji na moje wady cielesne..ja ogolnie uwazam sie za malo przystojnego faceta ale znajome.mowia.wrecz przeciwnie.. moze z litosci zeby mnie nie zranic..teraz przez.krutki czas przybralem kilka kg ale to nie wina mojego zaniedbania tylko przez kontuzje kolana.. czy kobiety patrza az tak na wage... a najgorsza.wada.w.moim ciele to penis a dokladnie jego.wyglad.. wielkosc grubosc.chyba ok bo 18dl i 15.5gr ale wyglad mnie martwi..nigdy nie mialem dzieeczyny przez to zadawalalem sie reka dosc czesto i.teraz chyba tego zaluje. od nadmiernego walenia skrzywil mi sie.. teraz.jak.jest.w zwodzie to odchodzi w polowie.dlugosci na lewa strone. wyglada jak oznaczenie drogowe ostry skret. czy to odrzuca kobiety.. na filmach kazdy ma prosta palke a ja jakies wygibasy.. boje sie ze kobieta mnie wysmieje.. czy to juz koniec z moimi mazeniami.o.zyciu erotycznym.. prosze o.szczere odpowiedzi

Gość versace88
do tego boje sie jak kobieta zareaguje na moje fantazje erotyczne.. ogolnie wiek kobiety dla mnie nie ma znaczenia liczy sie.uczucie.. nie wiem dlaczego ale jak.kobieta ma na sobie ponczochy badz rajstopy nawet jesli sa schowane pod spodniami a do tego ma jakies buciki na szpilce to.wariuje. strasznie sie.podniecam. mam ochote wtedy pasc na kolane przed jej stopami i je calowac piescic itp. kocham kobiece stopki jak.maja.pomalowane pazurki hmmmm to jest sexi widok. zawsze marzylem abym mogl dojsc na takie nozki oraz stopki z bucikami. czy to.swiadczy ze jestem zboczony i nienormalny?? czy kobiety tego nie lubia i nie preferuja??

Gość versace88
widze za zadna kobieta nie wyrazi swojej opini.. a dla mnie to bardzo wazne.. nie chce byc prawiczkiem. prosze o opinie i rady jesli ktos wie jak mozna go naprostowac..

Gość dsfdfs
idź na dziwki

Gość trzeba by było
spróbować,to bym ci powiedziała. chociaz wiem,ze takie skrzywione tez potrafią dać rozkosz, oj potrafią.... nie martw się,jakznajdziesz partnerkę i spróbujesz to dopiero się dowiesz. jednej kobiecie mozesz odpowiadac,a innej nie. zresztą,mądra kobieta nie bedzie sobie dobierała faceta pod kątem penisa,bo cos innego się liczy we wspólnym zyciu.