Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michał3

Pytanie do kobiet będących w układach Fucking Friends

Polecane posty

Gdzie poznałyście swoich partnerów? Jak do tego doszło? Przypadkiem, czy celowo szukałyście facetów w tym celu? Czy w ogóle są kobiety w wieku powyżej 25 lat które nigdy nie miały takich przygód?

Wiesz, co jakiś czas jakiś tam przyjaciel dorabia się określenia "pierdolony" :D

Wiem, ale ciężko brać na poważnie temat gdzie jedno "ing" zmienia znaczenie w tak zabawny sposób :D

Liczyłem że wypowiedzą się tutaj jakieś puszczalskie, a na razie żadnej konkretnej odpowiedzi.

Gość romek z opola
generalnie nie jestem kobietą ale mam samych takich piierdoolonych przyjaciół za 5 złotych. nie lubię ich. o to chodziuo?

Gość Mam juz 25 lat no i .........
mialam 3 :O i zadnego zwiazku za soba, poza jednym krotkim w wieku 17 lat. poznalam 2 przez neta, 1 w realu, z jednym z nich sie dalej przyjaznie ale rzadko sypiamy bo mieszkamy na iinnych kontynentach.

i nie szukalam po necie w tym celu... jednego poznalam na randkach w necie i bylam w nim zabujana,ale zostalismy tylko ff, on duzo starszy, juz sie ozenil z inna, ja wtedy bylam naiwna 18nastka drugiego poznalam na necie na gumtree gdzie szukalam pracy, do seksu doszlo dopiero po 2 mcach od 1.spotkania , to ten z innego kontynentu gdzie kiedys mieszkalam;) realnego poznalam za czasow studiow, to byla krotka znajomosc, moze 1 mc, do seksu doszlo spontanicznie a zwiazku nigdy nie stworzylismy,

Gość wiwwrfe
czemu cie to ciekawi , szukasz? btw autor to Michal, nie michal

ja tego nie lubiłam, po pierwszym obiecałam sobie, że nigdy wiecej, potem samo wychodizło inaczej; ja się nie umialam dystansowac, angażowałam się, bywałąm zazdrosna, choc chyba nie kochalam.