Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniesska

Co myślicie o zakolanówkach?

Polecane posty

Gość aniesska

Witam!:) Pytanie jak w temacie. Czy nosicie zakolanówki, jeśli tak to do czego? Mile widziane zdjęcia z zakolanówkami w roli głównej;).

Gość Hodowca wielbłądów
antygwałtki? :D są skuteczne ;)

Gość flaczku popieram
nosimy czasami do spódnic itp, są ciepłe praktyczne i za granicą stanowią element normalnego stroju- u nas w ciemniej polszy, mimo, ze przywędrowąły jakieś dwie dekady temu wciąż sa kontrowersyjnym elementem stroju- żallll

Gość ssssssssssssssskaka
Ja noszę do szortów i tshirta latem (zakolanówki w paski) albo w łóżku dla faceta (do samych majteczek i krawata ;))

Gość KaśkaManna
Mój chłopak woli pończochy na pasku, najlepiej same, bez reszty ubrania :P

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
flaczku popieram - popieram! POlacy zyja jeszcze w Ciemnogrodzie:P

Gość hsderwyrwa
Mnie tes sie podobaja zakolanowki...nawet jedna mam,czarne ale ani razu nigdzie w nich nie wyszlam....u mnie w miescie(mieszkam w malym) na bank kazdy by filowal na mnie a ja tego nie lubie:/

Gość gość
Ja uwielbiam zakolanówki mam kilka kolorów łącze je z szortami i spódniczkami do tego tenisówki lub botki na obcasie. Owszem przyciągam wzrok bo mało, która kobieta się tak ubiera, ale mnie nie interesuje opinia innych. Wygodnie mi tak to się tak ubieram i już ;)

Gość mały Robin
no i dobrze ze przyciąga wzrok ! jest efektownie i wygodnie .. i o to chodzi ! :)

Gość Obytta
Uwielbiam zakolanówki i myślę,że są o wiele bardziej seksowne niż pończochy. Zapraszam też na blog mojej koleżanki, która zaczęła właśnie zakolanówkową przygodę http://www.zakolanka.pl/ Mam nadzieję, że się rozwinie i zacznie dodawać też własne stylizacje ;0

Gość malinowapaniii
uwielbiam! tylko ze trzeba umiec je nosic, niektore dziewczyny wygladaja w nich za przeproszeniem jak spod latarni a niektore ladnie lacza z reszta stroju ze wyglada to schludnie, kobieco i naprawde fajnie.