Redflower 0 Napisano Styczeń 29, 2012 Mam pytanie czy ktoś już z was kiedyś zażywał ta tabletkę? jak ona działa? Pomogła wam? Otóż wczoraj uprawiałam sex z mion chłopakiem i niestety pękła nam gumka ;/ Dodam że był to 1 dzień płodny. Tak wiem nie musicie mi pisać to było głupie. Od razu oboje udaliśmy się do ginekologa i przepisał mi tabletkę escapelle. powiedział że mam na jej zażycie 72 godz. Wchodzi na to że 2 godz po stosunku ją zażyłam. Dzisiaj czuje sie troche osłabiona i senna. Boje sie ze ona mi nie pomoże;((( Mam dopiero skończone 18 lat a tu jeszcze rok nauki. chodzę cała podenerwowana ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Anielica 0 Napisano Styczeń 29, 2012 jak wzięłaś 2 godz to masz 99,9% na to że zadziała możesz się po niej źle czuć poczytaj na ulotce o działaniach niepożądanych tam wszytsko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katy_11111111 Napisano Styczeń 29, 2012 2 godziny to bardzo szybko ja zażyłam po około 35 i zaszłam też miałam dni płodne teraz jestem w 7 tyg ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pannamiggotka Napisano Luty 20, 2012 Czytając Twojego posta już zaczęłam się burzyć, że jesteś kolejną nierozwazną laską, która zamiast iść do lekarza pyta się internautek o radę. Aaale okazuje się, że się myliłam :) Bardzo dobrze koleżanko, należało wziąć tabletkę i wzorcowo postąpiłaś. Tabletka ta jest bezpieczna, w zupełności. Oczywiście ma swoje skutki uboczne, w końcu to nie cukierek tylko wielka dawka hormonów, ale na rozregulowanym cyklu, złym samopoczuciu i tym podobnych sprawach (opisanych na ulotce) powinno się skończyć. Nic się nie martw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania90 0 Napisano Luty 20, 2012 Ja zażyłam po 42h i zadziałało:) a też miałam płodne. Przez parę dni po wzięciu czułam się fatalnie: bóle głowy, brzucha, brak apetytu, po około tygodniu miałam kilku dniowe krwawienie, okres przyszedł w terminie. Ty wzięłaś tabletki bardzo szybko, także głowa do góry powinno być dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikilledkenny Napisano Luty 28, 2012 Zawsze warto przyjąć, choćby była to 70 godzina to i tak jest szanse na ciąże są potężnie mniejsze niż bez żadnej interwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krista33 0 Napisano Luty 28, 2012 dobrze ze zastosowalas ta tabletke. Nie ma co ryzykowac.... mi kiedys skore uratowala wpadka.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach