Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest ????

Dziwy gest ? Tik czy wulgarność ?

Polecane posty

Gość co to jest ????

Zauważyłam, że czasami kiedy siedzę z facetem to robił dziwny gest . Siedząć rozłącza i łączy dość szeroko nogi. Czy to jest jakiś tik nerwowy ? Strasznie mnie to wkurzało , bo nie mogłam się skoncentrować na rozmowie.

Gość different***
"łączy dość szeroko nogi" możesz to sprecyzować??

Gość co to jest ????
Pomyłka miało być rozszerza nogi dość szeroko , a następnie je łączy. Ruchy dość szybkie, ciężko mi to tak dokladnie opisać

Gość porzeracz wiagry
pewnie mu juz stoi.i wtedy wsowa sobie go w nogawke:) taki rozszerzanie nog stymuluje czlonka i dochodzi do orgazmu,,,,,,,,,,,,,,cos jak masturbacja reka..........tez tak czasem robie:)

Gość co to jest ????
Dzięki za odp, ale chyba nie robisz tego rozmawiając z kobietą, koleżanką ?

Gość porzeracz wiagry
robie .jak sie na nia napalam...........ale pod stolikiem........tak zeby nie bylo widac.........czesto tak faceci robia, tymbardziej jak obcisle spodnie sie ma.......

Gość potwierdzam****
też tak robię i jest to często spotykana metoda masturbacji.

Gość co to jest ????
Tak od patrzenia facetowi może stanąć ? Mnie strasznie dekoncentruje taka postawa,więc myślałam, że facetowi może zależeć , zeby kobieta patrzyła w tamte miejsce

Gość potwierdzam****
Jasne,że może,zwłaszcza gdy mu się ta kobieta podoba i wygląda seksownie np: ma rozpuszczone włosy czy uwydatniają się jej zaokrąglenia piersi i tyłka,to normalne.

Gość głupie i niekulturalne
tak samo jak noga na nogę i taki huśtanie :O

Gość jak tak mam gdy oglądam mecz
i się denerwuje

Gość co to jest ????
A czy wy w ogóle to kontrolujecie ?

Gość porzeracz wiagry
ja nie kontroluje..........i potrafie w taki sposob bardzo szubko dojsc do orgazmu......

Gość co to jest ????
Chyba jesteś młodym chłopakiem bo ten "mój" to już dawno po 40 stce

Gość porzeracz wiagry
jak 42 to mlody........to dzieki za komplement:)

Gość co to jest ????
to może jako młody, ale już doświadczony :) napiszesz mi czy facet, który łapie za dłon, palce plus doprowadza do sytuacji, że muszę dotknąć jego dłoni np podając mi szklankę czy tym podobne wysyła jakieś sygnały ? Ciężko mi tego mi rozszyfrować bo się bardzo dziwnie zachowuje, ale przy tym wszystkim ma duży dystan dystans bo chociażby nie poda mi dłoni na przywitanie.

Gość polykacz wiagry
facetowi glupio podawac dlon na przywitanie:) tak to sa znaki.....faceci tak maja.....i milo jak kobieta odwzajemnie......ja mialem kiedys sutuacje ze nowo poznana kobieta 26 lat patrzyla na mnie nieustannie, bylismy na pewnym zgrupowaniu, i jak ja spogladalem to sie peszyla i usmiechala odwracajac wzrok. kiedy na koniec poszedlem z lista aby sie podpisala tak jej podalem dlugopis zeby dotknac jej dloni i wtedy spojzala mi prosto w oczy a ja jej i tym razem bez usmiechu. po wszystkim przyszla do mnie odchylila mi marynarke i wsadzila mi moj dlugopis w wewnetrzna kieszen i powiedziaa ze czegos zapomnialem i dlania dotknela mojego torsu......takie znaki sobie ludzie wysylaja i to taka zabawa jest z dystansem koniecznie...takie podchody jak malolaty....

Gość polykacz wiagry
po tygodniu se z nia przespalem i tyle sie widzielismy.ale bylo super!!!!!!!!!!!!!!!1 a z ta masturbacja w nogawce zartowalem....:)

Gość potwierdzam****
A ja nie:(

Gość co to jest ????
Jak ośmielić w takiej sytuacji faceta ? Który na pewno boi sie zrobić , (jeśli podobam mu się) pierwszy krok różnica wieku, opinia, moja reakcja itd

Gość different***
No przecież ci napisał kolega,wsadź mu długopis w wewnętrzną kieszeń marynarki i poklep go po torsje.

Gość co to jest ????
Problem jest w tym, że on nie nosi marynarek :)

Gość polykacz wiagry
a ile ty masz lat kolezanko ze nie wiesz jak facetowi zakrecic w glowie....??? powiedz zeby cie przytulil bo ci zimno , albo uszczypnij go w tylek.....albo powiedz mu ze nie zalozylas dzisiaj majtek..............to na facetow najlepiej dziala....

Gość polykacz wiagry
jak chceszz zeby cie przelecial to zaden problem,,,,zrob cokolwiek nawet go pocaluj i powiedz ze go pragniesz......i cie napewno zerznie!!!!!!!!!!1

Gość co to jest ????
Z innym facetem to może i nie miałabym problemu, a on jest jednak inny. Jest "porządny" i chyba bym się spaliła ze wstydu dając mu tak otwarcie do zrozumienia.

Gość polykacz wiagry
nie ma pozadnych facetow...kazdy jest zwierzakiem ktory mysli tylko o jednym.........

Gość co to jest ????
Nawet taki , który jest stawiany na wzrór męża i ojca ? a poza tym może nie każdy chce ryzykować. I na pewno by się zszokował, gdybym go uszczypneła w tyłek

Gość MARIOLA Z POTYLIC
uwiez mi ze kazdyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!11 jak dziure widzi to zarucha!!!