Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatkaaaaa

nie wiem jak sie zachowac

Polecane posty

Gość wariatkaaaaa

idę na wesele do rodziny chłopaka i nie wiem jak sie zachowac . nie znam nikogo i jestem osoba wstydliwa. do tego wszystkiego nie umiem tanczyc . chce dobrze wypasc na oczach bliskich mojego lubego . pomóżcie .

Gość weronika341
Nie myśl o tym bądź sobą, Zachowuj się tak jak przy swoim lubym :) Skoro on ciebie polubił to i oni też tak zrobią

Gość wariatkaaaaa
a o czym rozmawiać z jego ciociami babciami i wujkami ? ;) jak tańczyć ? itd

Gość wariatkaaaaa
nie pytałam czy mam iść czy zostać w domu tylko jak mam sie zachować ;)

Gość wariatkaaaaa
nie znasz mnie więc nie oceniaj ;) bo durna nie jestem ;) wiem że powinnam być sobą uśmiechac sie itd .. ale jestem osoba wstydliwą i to chyba nic durnego że oczekuje rady od inych osób . a skoro nie potrafisz nic pozytywnego doradzić to sie nie udzielaj ;):)

Jesteś durna dziewczynko :P Idziesz na wesele a nie na stype czy przyjęcie w ambasadzie , gdzie obowiązuje protokół dyplomatyczny. Wiec jak myślisz , co się robi na weselu ? Tańczy. Ty nie umiesz. Upss...No ale pojdzmy dalej : jeżeli Twój partner( nie daj boże) bedzie obtańcowywał wszystkie panie z którymi bedzie siedział przy stole, pewnie szlag Cie trafi na miejscu. Dodatkowo zadając pytanie co robic i podkreślając "jaka-to-ja-nie-jestem-wstydliwa" jeszcze mocniej eskponujesz totalną głupotę i sprawiasz wrażenie jakbys wyszla z buszu. Bo nawet jesli jestes nieśmiała, wystarczy miec pogodną minę i uśmiechnąc sie itp. Wtedy z pewnoscia ktoś Cie zagada, poznasz wszystkie ciotki, wujków i kuzynów chłopaka i już, weselicho minie w super atmosferze. No ale widac, że to przekracza Twoje kompetencje umysłowe, wiec poradziłam jak wyżej. W Twoim przypadku to najlepsze wyjście. bye, bye

Gość wariatkaaaaa
mój chłopak akurat nie będzie tańczył z każdą dziewczyną . a skoro nie rozumiesz mojego przekazu to się nie udzielaj bo ludzie na rozumni wiedzą zapewne o co mi chodzi ;)

Gość wariatkaaaaa
bożeee ludzieee . najbardziej chodzi mi o to o czym rozmawiać z takimi wujkami ciociami czy babciami bo na pewno nie o pogodzie ..

Gość moni.
Wiesz również mam taki problem co pojde do rodziny mojego . Kompletnie się gubię i nie wiem co powiedziec . o taniec sie nie martw bo to facet powinien prowadzic a o rozmowe z nimi sie nie przejmuj bo to oni beda cie wypytywać ;) bądź miła i dużo sie uśmiechaj :)

Gość moni.
napewno beda pytac czy sie uczysz czy gdzies pracujesz gdzie sie poznaliscie .

Gość wariatkaaaaa
dzieki moni ;) z tańcem to będzie lipa bo mój nie potrafi ;) jedynie jakieś tam wygibasy .. ;D obowiązkowo taniec z jego ojcem mnie czeka i wujkami ;) ale pogibać sie z nogi na nogę to każdy potrafii ;) najbardziej stresuje mnie poznanie całej rodziny na raz i wgl ale mysle że dam radę ;)

Gość moni.
nie przejmuj sie tancem na weselu kazdy jest pijany i na to nie patrzy ja nie raz calowalam ziemie i malo tego widzialam to na kamerze w zwolnionym tępię i tylko burak na twarzy ale o to chodzi ze by wesele bylo wesole i pelne dobrej energi :* pozdrawiam cie cieplutko i zycze udanej imprezki :)

Gość moni.
pamietaj tylko ze by miec buciki na zmiane ;d i z 3 pary rajstop :D i oczywiscie wygodną sukienke :) . . i powiem ci ze ja np nigdy sie nie maluje bardzo gdy ide do lubego rodziny :) stawiam na naturalnosc

Gość wariatkaaaaa
ja ogólnie to się mocno nie maluję ;) trochę pudru i tusz do rzęs ewentualnie jakiś cień do powiek pod kolor sukienki może ;) znam rodziców mojego chłopaka ale też nie dobrze i ja sie wstydzę ich a oni mnie .. wiec jeszcze nie jest tak źle ;) ale jak ciotki wujkowie babcie i reszta sie zleci to słów mi zabraknie ;)

Gość koloru cieni do powiek
nie dobiera sie do koloru sukienki tylko do urody

Gość ciekawska kasia
Enfant Terrible jestes glupia ciipa

Gość krówkowa
jestem osoba jasnej karnacji i sukienkę mam koloru malinowego więc kolor cienia jak najbardziej będzie mi pasował ;)