Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzialena1994

niech ona wreszcie da mi spokój!!!

Polecane posty

dlaczego ludzie tak agresywnie bronią swoich zwierząt? moja koleżanka ma kota przyjaźniłam sie z nią, w sobote tydzień temu byłam troche pijana po imprezie i wstapiłam jeszcze na troche do tej kolezanki żeby przetrzeźwiec i nie wracac pijana do domu, cos mi głupiego przyszło do głowy przez to że bylam pijana i dałam kopniaka temu kotu i zrobiłam mu krzywde :-o a ona zwyzywała mnie od najgorszych ja nie wiedziałam co powiedzięc nawet bo przeciez nie powiem że "to niechcacy" :-o i przepraszam ją a tym czasem przyszedl jej brat i dostalam od niego po buzi a potem z pięsci w plecy i jeszcze bardziej chciał mnie pobić ale ta kolezanka go powstrzymywała a on mówił że ma mnie bolec bardziej niz tego kota :-o zaraz potem obydwoje wyrzucili mnie z jej mieszkania ciagnąc mnei za wlosy. Od tego momentu co ich spotykam (mieszkają blok dalej) to już z daleko mnie wyzywają, a raz jak wyprowadzałam psa i spotkałam jej brata to on mnie mocno popchnął z zaskoczenia ze sie przewrociłam az :-o jest mi przykro, zrobiłam cos kretynskiego ale oni mi nie daja szansy sie wytłumaczyć, przeprosić tylko sa agresywni wobec mnie, boje sie ze jakos mi zaszkodza, np rozsieja o mnie plotki ze znecam sie nad zwierzetami, pobija itd :-o co byscie zrobiły na moim miejscu bo sama juz nie wiem?

Gość też bym tak zrobił
dobrze ci zrobili,,ja by cie jeszcze wrzątkiem oblał

Gość ładna i tak koło
dobrze ci tak idiotko i... nie pij alkoholu bo ci najwyrazniej bardzo szkodzi :o

Gość ładna i tak koło
a ty to co święta? potraktowali cie tak samo jak ty tego kota.

Gość bardzo dobrze cie
potraktowali. Moze przez chwile poczulas sie jak ten kot, ktorego skrzywdzilas.

Gość jeszcze ja bym ci
wpierdoliła będąc tam. powinni ci oblać gębę jakims kwasem i skpac dupę,az momentalnie bys przetrzeźwiała.

Gość kasia_kasienka
powinien był cie wytarmosic za ta glupią morde ty beznadziejna pizdo! Obys zdechla! taka jestes madra ze krzywidzisz slabszych?! trzeba bylo kopnac kogos twoichrozmiarów ty pusta ruro!

Gość Luiza wer
A co z kotem? Zdechl?

Gość Clodija
dziwna sytuacja, jak oni traktuja wyzej kota od czlowieka to ty daj sobie spokoj z tlumaczeniem sie. zerwij kontakt