Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważnepytanie!!!

Dotacja z Urzędu Pracy- ważne pytanie!!

Polecane posty

Gość ważnepytanie!!!

Witam! Chodzi mi o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Mam 18 lat i za niedługo kończę 3 klasę LO. Potem zamierzam pójść na studia. Ale nie w tym sęk. Dotacji nie mogą dostać studenci studiów dziennych. I tuutaj mam problem. Zarejestruj ę się w Urzędzie Pracy zaraz po zakończeniu roku szkolnego i przy dobrych obrotach dostanę te pieniądze podczas wakacji. Ale co skoro potem rozpocznę szkołę? :)

Gość ważnepytanie!!!
NIkt nic nie wie? :D:D

Gość ważnepytanie!!!
No cóż- trudno. Będę musiał poszukać regulaminu przyznawania dotacji i coś z tego wywnioskować...

Gość dareto
Witam; Właśnie otrzymałem dotację na usługi związane z multimediami, jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w wypełnieniu wniosku służę pomocą, mogę również wysłać swój wniosek (zawiera 16 stron, a wniosek UP tylko 10, więc jest bardzo rozbudowany). Kontakt: prmateusz@wp.pl Ps. korzystajcie póki można, bo pieniądze do połowy roku i się wyczerpią, i nie bierzcie na serio niektórych wpisów, bo co niektórzy nie mają pojęcia o prowadzeniu działalności, więc się nie ma co dziwić że mają kłopoty. Pozdrawiam