Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace88

Jakie Ponczochy Oraz buciki powinna nosic kobieta aby facet nie mogl sie jej prz

Polecane posty

Gość versace88

wiadomo ze kobiety potrafia wprowadzic w piekielny stan podniecenia ubierajac ponczochy i buciki. jak was kobieta powinna przyozdobic nozki zeby na sam widok facet zwariowal??? i czy to normalne ze faceci pragna piescic takie nozki???

Gość versace88
i o to.wlasnie mi chodzi kazda osoba co oorientuje sie w tym temacie napisala jaki zestaw( ponczoszki buciki bielizna) doprowadza ja do.szalenstwa. mam nadzieje ze podzielicie sie tymi wiadomosciami:-P:-P

Gość versace88
Czyzby nikt nie mial takich upodoban?? no nie wstydzcie sie;-);-):-P:-P

Takie upodobania mają tylko fetyszyści, ale tych znowu kobiety źle postrzegają:)

Ja mogę powiedzieć, ale co z tego jak zaraz 5 wyskoczy z rewelacją, że mam na sobie sukienkę.

Taka jest prawda, że kobiety pończochami chwalą się między sobą, a faceci unikają, by nie być posądzeni o mobbing.

Gość versace88
a czy to cos zlego ze czesc facetow jest fetyszystami.. ludzie musza miec inne upodobania w przeciwnym razie sex bylby nudny i wialo by rutyna. wiec to raczej dobrze ze sa tacy ludzie jak my

Gość versace88
ludzie boja sie odkrywac nowe zakatki zycia erotycznego.. i im bardziej bedziemy zapoznawac sie z takimi tematami to.moze w naszym kraju wreszcie ustbilizuje sie kultura i szacunek do ludzi o innych upodobaniach.. jestem tylko.ciekaw zdania naszych pieknych kobiet co.o tym mysla

W tym problem, że Polki nie akceptują fetyszu. Chyba, że taki "ja kobieta kocham chodzić w pończoszkach i to dla mnie jest fetysz":-D

Gość versace88
niuni moze wypowiesz sie na ten temat???

Gość versace88
czyli najprosciej ujmujac polskie kobiety nie nosza ponczoch ani odpowiednich do tego bucikow.. Myslalem ze nasze piekne damy sa bardziej odwazne.. ale to.chyba tylko tutaj na czscie.. moze wstydza sie swoich upodoban.. sam nie wiem.

Gość versace88
Czyli co?? Zebym mogl spelnic swoje gantacje to bede musial udac soe za granoce??:-(:-(:-(Masakra... Co sie dzieje z naszymi pieknymi kobietami.????

malunia niunia Grzesław wystarczy, że ty się pojawisz i już trąca pedałem kochanieńka obrażasz mnie:O

Gość Ty wyżej...
Grzesiu...ino się nie porycz słonko :classic_cool: 🖐️ Niuniek, do chuja wafla...:P :D

Gość versace88
moze zamiast sie klocic to napisalibysci cos na temat???? ale skoro jechanie na innych was jara no to luzik ... noc mi do tego... kazdy lubi co innego.. a ja zalozylem tego posta aby pogadac w milej atmoswerze z ludzmi o podobnyh zainteresowaniach.. chcecie na siebie jechac to prosilbym nie tutaj:-P:-P:-P

Gość Ty wyżej...
:D :D :D

Gość krychhu 1987
to ze faceci lubia piescic kobiece nozki to bardzo normalne ale szkoda ze jest tak malo kobiet ktore takie zabawy lubia :)