Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyla mnie onaaaa

Corka mnie wkurzyla!!!! Wyprowadzila sie do swojego chlopaka

Polecane posty

Corka ma dopiero 23 lata. My z mezem jej bardzo pilnowalismy. Kilka dni temu oznajmila nam ze jest w ciazy i co zrobila, wyprowadzila sie do swojego chlopaka gdy zasugerowalismy jej usuniecie. Powiedzielismy jej z mezem ze teraz powrotu nie ma. Ona z tym chlopakiem spotykala sie potajemnie od 16 roku zycia, czytalam jej pamietnik.

Gość bo jebne
ludzie :O ja pierdole, jak można dziecku kazac usunąć ciążę (w zasadzie 'dziecko' to złe słowo dla 23-letniej dziewczyny). Sama mam 23 lata i wprowadzam sę do narzeczonego, moja matka też tego nie popiera :O jesteście pojebani ludzie.

wygląda, że i tak długo z wami wytrzymała...cóż..znajdź sobie nowe hobby, albo pomyśl nad lepszym prowo

Ja urodzilam pierwsze dziecko 22 i wszyscy maja sie dobrze ! Co z ciebie za matka jak jej nie wspierasz i jeszcze aborcje polecasz,przeciez to Twoj wnuk !!!!!!!!!!! A ona juz malolata nie jest ! Nie ma 16 lat !

Jestem wsciekla. Corce zawsze wiecej zabranialismy. Synowie mieli po 17 lat mogli miec juz dziewczyny ale corce zabranialismy, liczylismy na to ze do 28 roku zycia nie bedzie sie zadawala z chlopakami.

Bo to co sie najbardziej chroni,najszybciej ucieka ?! Trzeba od czasu do czau dac tez czlowiekowi troszke wolnosci..

Gość an2anet
Kolejni debile a nie rodzice a wogole to prowokacja wiec dziecko idz na spacer dobrze ci to zrobi

Gość taa jasssnee
a nie przypadkiem WPROWADZIŁA??? jak by się WYPROWADZIŁA tzn że wyszła.

Gość znowu ty
do zakonu trzeba było ją oddać miałabyś pewność stara krowo. Ludzie to maja pomysły kurwa psychole

Gość jaką....
to wszystko to wymyślona bajka....dziwię się, że piszecie w ogóle.

Gość ojojooj
prowo, nie znudzi ci sie a nie trzasłas jej w twaez czasami