Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę samotniczka

Chyba nigdy już się nie zakocham.

Polecane posty

Gość trochę samotniczka

Na karku 27 lat, a tu pustka, cisza... trochę zaczyna mi doskwierać samotność, ale obawiam się, że na świecie nie ma mężczyzny dla mnie. I co, dlatego muszę całe życie być sama? Tak mnie przy niedzieli wzięło.

Gość Hedinks
Niech zgadnę, szukamy księcia na białym koniu? Chociaż po co to pytanie i tak zaprzeczysz :classic_cool:

Gość trochę samotniczka
ale ja nie mam duzych wymagac... zeby tylko zarabial minimum 3,5 tysiąca, byl wysoki i mial dużą pałkę bo eksowie rozepchali mi cipsko

Gość trochę samotniczka
Nie zaprzeczę. Szukam księcia na białym koniu, dlatego też jestem skazana na samotność. Przykre to trochę, ale nie mogę się przełamać, żeby być z kimkolwiek, to nie dla mnie, nie czuję się na siłach, żeby poświęcić życie dla bycia po prostu z kimś.

Gość troche samotniczka
uwaga na podszywa czarnego :O

bauntyy - byłam, ale to były raczej krótkotrwałe związki i zawsze coś było nie tak i wcale nie twierdze, że po stronie drugiej osoby, raczej to ze mną coś jest nie tak. No wybrzydzam, wybrzydzam, ale nic na to nie poradzę.

no to już masz odpowiedź - wybrzydzasz i być może przeoczyłaś przez to kogoś wartościowego. Może warto byłoby obniżyć trochę poprzeczkę?