Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dostałam z wuefu "ZAL"

Polecane posty

jak w kreskówkach albo jak w simsach :D oo własnie obiecałam sobie że jak zalicze sesje to bede napierdalac moją ulubioną gierke :classic_cool: ale nie mam czasu bo tu kafeteria... no nie wiem co wybrać! kafeteria jednak lepsza od simsów

Gość drażynaa
usuneła stopke, bo jej noxa pojechała dobre :D

Jeśli na WF też w samych majtkach chdziłaś Czkawko, to "ZAL" od nauczyciela znaczy "Zaliczyłbym" :classic_cool:

Gość huhuha
troll ją amputował

jeju. człowiek po jakimś czasie wpada pogadać z normalnymi a się małe ogry zbiegają. Cześć Lomu Tipsy nie są takie straszne, ale niszczą paznokcie.

dobre lomu :D tyle, że chłopcy też dostali zal :O cycki mialam nie jak czeba? a wiesz też sie zastanawiałam, dlaczego koleżanki miały takiekostiumy jak ja i im sooty nie sterczały a mi nonstop :O :O :O! :( wiecej tam nie pojde albo załoze kamizelke ratunkową :O

Gość huhuha
nie takie małe :)

a tam skizto nie wiem czym sie przejmujesz... przeciez jej własnie o to chodziło, i całemu lobby brzydal, o to by poznikały takie ładne buźki :) tu tylko solary i pulpety się liczą i słodzą sobie wzajemnie :)

moze tez oznaczac "zaliczylem" - i co z tego, ze chlopcy tez dostali, nie wiedzialas, ze sa ludzie bi :P no to sie wyjasnilo, ze chodzi o tzytzki (jak zawsze) :classic_cool:

ciapata a ile masz do zrobienia? semestr, rok czy więcej? ciekawe ile na AWFie muszą sie nagibać :D pewnie wiecej mają wuefu niż normalnych zajęć :P

Cześć Skizto Ledwo się pojawiałaś, a już się rzucają :D Siedzą tu pewnie całą dobę i czekają na Ciebie :)

jaka satysfakcje? puknij sie w ten pusty łeb. przyszłam pogadać, a nie zwracać uwagę na swoją osobę, więc usunęłam. Me do not - a jak tam szkoła? :D

Ach... ja lepiej pójdę pomedytować... o mej szkole nic nie wiem, gdyż mnie tam dawno nie było 😭

Spoko Czkawko - ja wczoraj nabyłem fajny kawałek drogą zassania z internetu i jeszcze nikt nie zapukał do drzwi :classic_cool:

kurde kozaki z Was :D ja ostatni plik ściągałam 25 stycznia o 23:58 ale jakos to przeciągnęło sie do 00:02 i już dygałam jak tchórzliwy pies chojrak :O :O

A dziś nawet film nielegalnie obejrzałem - taki jestem ryzykant :P

skizto Twoja nuta dopiero od 1:35 przypomina coś cywilizowanego :D lubisz dubstep ? czy raczej tą początkową część?