Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dostałam z wuefu "ZAL"

Polecane posty

Gość wróżka margaritka
Pyza, kiedy wróciłas na kafetełe?:classic_cool:

nie wróciłam tzn. teraz jestem bo mam ferie, ale jak szkoła się zacznie to wiesz. NAUKA HARD :D

Gość wróżka margaritka
tak czy inaczej, fajnie że jestes:classic_cool:🖐️

ja? :D w sumie po to wstawiłam linka :D żeby zobaczyć opinie mojej pięknej Skizto :D :classic_cool: ej lula cos wymyslasz przecież więzienia nie są koedukacyjne :O

fajnie, że mamy ferie w jednym czasie :D też ciekawej słuchasz, widziałam kiedys jakis link miałaś do transu jakiegos... a ten receptor jak kliknęłam w inną piosenke to też dobry :) nareszcie coś swieżego, ostatnio wałkowałam to http://www.youtube.com/watch?v=0OU2xiaL-TI&feature=autoplay&list=SP7AB74822FE7D03E8&lf=list_related&playnext=42 tzn całą liste tych 140 piosenek... ale juz kolejnosc prawie na pamiec znam :D

"ej lula cos wymyslasz przecież więzienia nie są koedukacyjne " A one są w ogóle edukacyjne? :classic_cool:

wow tata słuchał takiej muzyki? :D :D o kurde... moi rodzice to sie chopinem zachwycają :O ewentualnie mama lubi taką muzyke z lat 80-90 nawet fajną, ale nie podobało jej sie że lubie techno i trance :D dubstepu jeszcze jej nie pokazałam,ale ciekawe co powie :D pewnie, że coś sie zacieło :P

ej no to Ty możesz mieć w domu dyskoteke :D tzn klub a ten Lost to już słyszałam ale w innej wersji...kurde jedną piosenke mixują 100 razy i potem mam to samo sto razy na dysku :D ale jednak czuć róznice

moj tata dalej słucha :classic_cool: jest fanem trance i tych innych :classic_cool: Ale moi rodzice są młodzi i nowocześni. :classic_cool: Moja mam taka fajna dupa, że mówią, że my siostry 😭

Gość erwtreyhtiui
trance to niby porządna muzyka? buahaha :D to taki sam szit jak disco - dla dziunek i drechów :classic_cool:

to czego słuchałaś wczesniej? :classic_cool: ja w swojej karierze chyba tylko jednej wiosny w jakims gimnazjum słuchałam disco polo, ale to moze 10 piosenek i mi przeszło

"oddam wszystko co sciagnelam" Wystarczy, że założysz to z powrotem ;)

ej był ktoś z was w Bułgarii? Bo musze sobie obóz wybrać i nie wiem gdzie :(:(

ja byłam :D chyba każde miejsce jest takie samo/same chociaż polecam jakąś większą miejscowosc bo w małych jest troche hoteli, restauracji ale np. zero dyskotek :O np. varna chyba bedzie w miare spoko, złote piaski emo? czyli jaka muza? panic at the disco?

Pierdol Bułgarię! Sory, ale mam uraz do pewnego chuja z Bułgarii :p

http://www.ecotravel.pl/oferta,557948,hiszpania,calella,hotel-continental-hiszpania-costa-brava-calella,oboz-mlodziezowy-w-hiszpanii-2011.html miałam tu jechać, ale + wejściówki i kieszonkowe 500zł to dosyć drogo, a śpisz w autokarze i chyba 3 dni bez prysznica. Psychicznie nie dam rady. Chciałam Hiszpanie ale koleżanka nie chce, w Grecji była ja w Chorwacji też więc zostaly Włochy i Bułgaria :P