Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dostałam z wuefu "ZAL"

Polecane posty

no opowiadaj :) a jesli o mnie chodzi to ja nie szukam faceta :O wiem jak to brzmi, ale niestety tak jest..moze kiedys sie zmieni taką mam nadzieje

Dobra, wiec średnio pisze do mnie 10 facetów dziennie w wieku od 17-30 i są straszni.!!!!! Factów lubie tak minimum 2 lata starszych no i Ci których znam to szczupaki, a ja lubie wysokich, barczystych raczej. No i w wakacje o 2 w nocy pojechałam do Katowic się zabawić. 2 kroki i już podszedł do mnie mój ideał!!!!! NO SNI MI SIE DALEJ PO NOCACH. No i miał 27 lat więc za stary, a ja skłamałam ze mam 22 no i lipa i potem wygadał sie ze dodatkowo ma narzeczoną!!!! moja gorzka historia z życia. Pozdrowienia dla Dejmiena!

Gość mooja droga
Skizto a dlaczego Lookrecja usunęła/udostępniła tylko dla znajomych (?) ten filmik w którym udawała że sra na kiblu i ogólnie się wydurniała ? :D Mogłabyś podać jej nick do profilu na youtube ? (bo na pewno ma) No weź, na ten topik i tak nikt poza wami nie wejdzie :P

faceci na D to dupki ... znałam jednego Dominika? albo ten Damiana nie pamietam kurcze :D też było fajnie bajer a on mi na koniec że jestem zajebista ale musi isc i da mi buziaka bo nic wiecej nie moze bo ma dziewczyne :O :O no zawracanie tzytzyków :O

kurde ale 27 to jednak stary...weź jak masz 17 lat to możesz miec takie fajne lachony...ja Ci tak zazdroszcze.. na mnie teoretycznie leca roczniki 93' 91...90...no ale jak im mówie ile mam to jakos wymiękają :O :( a na starszego zawsze możesz

Ja mam pecha do facetów na D. Mój ostatni był na D i przedostatni i mój pierwszy. I jeszcze Maćki mi sie plączą pod nogami :O:O

Maćki są spoko :) ja lubię. chociaż ogólnie to nie lubię facetów :O brrr ej a gdzie oni do Ciebie tak piszą? masz jakies konto na sympatii czy cos? do mnie kiedys na fejsie gach zagadał i już mi sie wydało że mam wielkie powodzenie :D a tu prosze...do ładnych lasek po 10 pisze :( 😭

takie młode? za 93 to ja sie nawet nie biore w sumie bo za młodzi :classic_cool: No mam pare portali ale Ciii. Ostatnio napisał do mnie student politechniki ale kurde coś mi w nim nie pasowało. Tragedia.

ja kiedys miałam sympatie, a to z ciekawosci, a to żeby sie dowartosciowac :D bo dziwne, na ulicy mnie nikt nigdy nie zaczepiał a tam tłumy :O ale paru przystojniaków okazało sie brzydalami i nudziarzami :O pisali też jacys po 40 i po 50 :o obleśni a jak nie odpisałam albo napisałam coś dosadnego to wyzywali

mnie tacy obrzydzają. 40 to mój tatełe ma!! :D:D No, ale mój tatełe to Johny Bravo. Niezły jest. A jak patrze na te 40 z neta to a fuj!!! Na ulicy ciężko kogoś poznać zresztą ja nie widuje fajnych facetów. W pubie to też takie łebki siedzą.

ale to takie fajne skejciki w Twoim wieku Cie nie interesują? albo tacy z dłuszymi włosami, grzyweczka na bok ?

a mi sie tacy podobają :D w większosci nawet jak mają kiepawe lica to taki fryz dodaje im uroku :D i jeszcze rurki opuszczone na tyłku i deskorolka 😍 :D

chciałabym pójsc do liceum albo gimnazjum i po poznawac takich... za moich czasów nie było takich chłopiąt ! :( 😭 zresztą na mnie lecą krótkowlosi :(

wiem możemy sie zamienic :D Ty mi oddasz jakiegoś młodzika a ja Tobie jakiegos starucha 89-88 ? czy jeszcze starszych wolisz?:D

Gość hhhehehehehe
skizto mówisz o tym który niedawno zostawił koment na twoim photoblogu? :D

a ja nie mam idealnych co gorsza nie mam nawet jakiegos pachołka do zgnojenia :( chyba powinnam isc do klubu ale te mrozy odstręczają mnie od czegokolwiek... skizto też lubisz sie pastwić nad facetami? :classic_cool:

to moje hobby :classic_cool: od jutra mam diete! ostatnio wpierdzielałam po 2 batony, karczki, żeberka, śledziki i niedługo będę w programie OCALIĆ WIELORYBY! A moje urodziny już niedługo i muszę wyglądać pięknie i cudownie :classic_cool:

o własnie urodziny! to powiedz kiedy masz( a jesli niechcesz podać dokładnej daty to chociaz okolice) zapisze sobie w kalendarzyku i bedziesz miała cały dzien wielkie party niespodzianke na kafe :D

piątek :( oj niedobrze mam fakultety...wroce ewnie pozno wiec nie bede mogła cały dzien na kafe celebrowac 😭 mam nadzieje, że ktos mnie godnie zastąpi, ale juz zapisałam w kajeciku :D a tentego o wielorybach :D chyba żartujesz...jedz co chcesz, schudnac zawsze latwo gorzej pozniej przytyc

moi koledzy mówią, ze ciało jest ważniejsze niż ryj, więc muszę się poddać prawom rynku

a wiesz, że to chyba prawda :O np. w klubie mam powodzenie, jeszcze jak jakies ciasne łachy nałożę :O ale tak na ulicy to nawet żule na mnie nie patrzą :O

i w ogole jak z daleka mnie widzą to mysla 'ale laska' a im blizej podchodze tym oni zmieniają miny i uciekają :D

znaczy na ulicy to ja sie tylko spotykam z komentarzami ktore sa tragiczne i prostackie 😭 no ja jako kobieta uważam ze twarz jest wazna no ale facet to facet. Oni inaczej myślą.