Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dostałam z wuefu "ZAL"

Polecane posty

ja chce Hiszpanię, ale to bym musiała ostro kumpele namawiać :O:O ona sie na tą Bułgarie uparła, a mnie sie to nie widzi. No, albo zdubluje Chorwacje :D Język przynajmniej dosyć znam :D

Gość pilneszukam
Czkawka, skad ty bierzesz zdjecia tych wszystkich facetów? na omegle nie chca dawac

Zrobił coś gorszego Czkawko :) A laski się nie odbija - jak dziewucha nie chce, to do innego nie pójdzie ;)

tak jak pisałam nie wiem o co cho :classic_cool: robisz screeny i masz fotke ot filozofia...zreszta ja juz tam nie chodze i fotek od 2 miesiecy hcyba nie dawałam wiec skad takie zainteresowanie nagle?

ja robie tak, ze patrze brzydki to od razu przełączam i aż zobacze fajny ryj :D:D

Gość pilneszukam
Czkawka - ale na jakim to czacie??

skizto a wez mi powiedz taką rzecz, co bys zrobiła z typem który nie chce sie odczepic? :( kurva jakiego ja mam pecha do facwetów ;(( jak poznam zayebistego to jest normalny, a jak takiego zyeba to sie narzuca i narzuca...matko rzygam juz tym kolesiem a on nic! acha dodam że to nie jakis nygus także nie moge go chamsko zablokowac i juz

na żadnym. dzieffczynki, nie mówcie tym pomarańczom :classic_cool: teraz nas pytają a potem na czarnym wyzywają :O :O DOŚC TEGO FAŁSZU!

Gość pilneszukam
nie chce cie wywzywać i nigdy cie nie wyzywałam! No nie bądź taka :O Też chce tam wejść i sie posmiac.

maaaaaaaasakra sorry że tak pisze ale jestem naprawde wściekła i zła :( i mam dosc kobiet, w ogole nie są pomocne! :(

dobra to najpierw zagwarantuj mi, że nie jestes ładniejsza ode mnie, nie odbijesz mi ałstralijczyka i że masz 18 lat skończone :classic_cool: bo lepiej żeby dziewice i osoby jeszcze jako tako porządne tam nie wchodziły

OMG! skąd ja to znam. Ja to gówniara ale jeden sie przyjebal do mnie kwiaty nosił, czekoladki, 30 wierszy napisał i wgl. MASAKRA!!! To było traumatyczne przeżycie. Potem jakoś przekręt zrobiłam, ze sie przeprowadziłam. Straszne to było. A ten Twój to jak Cie dręczy? Możesz go do siebie zniechęcić. Beknij mu w twarz czy coś :classic_cool:

Gość pilneszukam
Przyżekam iż jestem brzydka jak noc, a australijczyka ci nie odbije bo nie interesują mnie australijczycy i niech mnie pierun trzasnie jesli jest inaczej :classic_cool:

Gość pilneszukam
a dziewicą nie jestem, jestem przedmuchana jak wydmuszka.

no dobra niech bedzie, znaj moje dobre serce i naiwnosc :D omegle to ten czat (video czat) ewentualnie mozesz isc na irc i tam sie z kims namiarami wymienic i zgadac na skypie ale tam to raczej ciezko

dluga historia w dodatku boje sie, że może zajrzeć na kafeterie (chociaż nie z kafeterii go znam) kurfa wiec nawet nie moge opisac co mi leży na watrobie ...typek ma jakas obsesje na moim punkcie. na początku mi to schlebiało ale teraz mnie wkurza to jakis psychol... dlaczego nie zakochują sie we mnie jacys fajni tylko takie zyeby :( 😭

a sama nie wiem, niby skończyłam, ale jak to sie mówi? żal by mi dupe ścisnął jakbym sie dowiedziała, że inna Polka go zdobyła :P

a mnie jużskreca jak ktos pisze ASL dlatego nie wchodziłam na tekstowy bo pisałam im fuck u albo ..nerwy mnie ponosiły i wyzywałam muslimów kebabofakersów i innych debili amerykanów omg wszyscy mnie wkurviają chyba powinnam isc spac 😭