Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dostałam z wuefu "ZAL"

Polecane posty

gruzja to georgia? znałam jednego :classic_cool: nawet przystojny i znał pare jezyków... eh ale nie wiecie jak mnie dzisiaj Polak wkurvił :( 😠

Lookrecja strzel mu fote :classic_cool: jestem ciekawa jak wyglada niesamowita doopa majaca wiecej niz 20 lat...probuje sobie to wyobrazic bo moj ideal (forumowy :D ) ma chyba 40 lat :O :O

Urządź sobie walkathon. Na mnie to zawsze odświerzająco działa :)

No ale tu juz nie ma po co wchodzić. Jedynie zeby pogadac tam z 6-8 osobami. A tak to szkoda czasu. Ale mam nadzieje, że nasza Cesarzowa rozrusza te kłody :classic_cool: Chyba pójde na lodowisko. :classic_cool:

haha czy to do mnie? :D z tym 40? :classic_cool: sesja Ciebie na przykład (potem możesz wrzucic na kafe żeby podburzać loszydła zawistne :D ) albo nie wiem kwiatki, plenery... oglądanie filmów

ja sie nie znam na fotografii, a nie gadam z moją panią fotograf już (czyt. Lookrecja)

a szkoda gadać, ale jestem obrażona ale ona chyba o tym nie wiem. Generalnie miło by było jakby raczyła napisać albo odpisać na moją wiadomość :O:O

Gość akatparP akarS
Wyglądam na 40 lat???? Czy to wskutek łysienia plackowatego, błon pławnych u stóp, braków w uzębieniu i nie zawsze pełnej erekcji tak mnie osądzasz??

skizto - moze jest zajeta albo tzus,w koncu to chyba klasa maturalna? o ile sie nie mylę, albo jest taka jak ja... też czasem nie odpisze komus od razu bo sie np. spiesze a potem juz zapomne..na szczescie moi znajomi (raczej zmysleni :D) wybaczają mi to :D

Gość akatparP akarS
Ojej... Nie wiem czy moje stare serce to wytrzyma... Idę po tabletkę na nadciśnienie tętnicze krwi. Trochę czasu minie zanim doczłapię do kuchni i z powrotem. Kurva, gdzie moja drewniana laseczka i okulary??

no masz racje pierrtol to ;) też olewam ludzi którzy mnie olewali...dziwie sie tylko, jak potem sie odzywają jeszcze do mnie to na co liczą

Gość akatparP akarS
Od kiedy Anuszka wylała olej słonecznikowy na tory, mam uprzedzenie do tego środka lokomocji, ale zaryzykuję... Wsiadam. (jak wdrapię się na stopień)

Gość tramwaj z mego snu..
jaka Anuszka?

Gość nie dziwie jeeej siee
zapewne lookrecja woli spędzać czas z jakimś zayebistym gościem (czyt. jej facetem) niz z jakąś niedojrzałą koleżaneczką i wcale jej się nie dziwię :classic_cool:🖐️