Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dostałam z wuefu "ZAL"

Polecane posty

no widzisz nie warto na ulice wychodzić jednym słowem :D tylko sie zmarznie, odmrozi nos... a przytojniaka z klasą nie uraczysz...chyba, że na sankach [cool

no co Ty :D a ten wertyp to gdzies zniknął ostanio ;) (nie wiem czy go lubisz czy nie ale zakładając, że nie pozwole sobie przypuszczać,że pewnie został z samymi pałami na koniec semestru i teraz zalicza :D )

wkurwiał mnie troche potem, ale ogólnie jest całkiem spoko. To któryyyyyyy? :classic_cool: Lukrecja - lubię to bardzo :classic_cool:

a ile lat ma wertyp? tak z ciekawosci pytam mi sie podoba ten taki... ma tylko pomaranczowe nicki :D fajny inteligentny gosc....w sumie jedyny ciekawy w moim życiu ostatnio :O ale żal co?:D facio z kafe..

kiedys tu jakas babka pisala, ze męża na kafe poznałą :classic_cool: więc wiesz... wszystko jest możliwe.

kiedys tu jakas babka pisala, ze męża na kafe poznałą no nie :D wierzysz w takie rzeczy? :D wiesz co ja tu pisałam :classic_cool: ile razy mnie zgwałcił kon/pies/sąsiad itp. :classic_cool:

"a sossssa ma kazdy " Ma każdy, czy "miał każdy"? :P

Tego chyba nikt nie wie, a on sam się pewnie nie przyzna :P

Nic do nie go nie mam :) Nigdy z nim nie rozmawiałem, więc konkretnego zdania o nim nie mam.

przychlast to słowo pasujące do wielu faciow stad :classic_cool: no dobra ja lece spac dzieki skizto za mily wieczór :D 🖐️ innym też dobrej nocy życze