Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dostałam z wuefu "ZAL"

Polecane posty

hymmm...no właśnie zayebiście. Od 3 tygodni mam taki humor, że możecie mi wszyscy pozazdrościć.

T ja Ci Skizto zazdroszczę. Ja ostatnio mam takie nawroty, że mam ochotę się pochlastać...

Powody: -nikt mnie nie denerwuje, -otaczają mnie zayebiste osoby, -rodzice w domku 24 na h więc obiadki, kolacyjki, śniadanka pod nos :D:D -w szkole same 5, bo porzuciłam kafe (ostatnio nawet dostałam jedyna w klasie 5 - niemożliwa rzecz!) no może przydałby się napływ gotówki. Od rodziców nie biore bo nie chce żeby sie czuli jak dojne krowy :P

Młotkiem bym zajebał, gdyby mi się w okolicy jakaś szlajała :P

Mała ze mną się zgadzasz?:-D i niech mi kto kurva jeszcze powie że nie mam dystansu do swej skromnej osoby:-P

no właśnie! a zawsze mówiłam, ze nie ma. jest tu jeszcze ta lea czy li czy jak jej tam było?

Ja zawsze miałem z w-fu dostateczny, właściwie wogóle na w-f nie chodziłem, może 6 razy w semestrze.

Pani w barze na stołówce w pracy zwraca się do mnie per 'MÓJ PIĘKNY PANIE':-D ależ mi od tego ego rośnie und i tak już stanowczo za wysokie libido:-D

Kurwa.... Przecież WF to najłatwiejszy przedmiot.... Wystarczy umieć chodzić, żeby zaliczyć.