Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalen123431

kto nie ma tak w mieszkaniu, jakby chciał?

Polecane posty

Gość Magdalen123431

A nie ziści się to marzenie... tak chciałabym mieć jasne mieszkanko, wszędzie biel, pastele, a mam okropne ciemne drzwi i nic nie da się z tego mieszkania wyczarować, bo wszystko muszę dopasować do nich... podłogi są jasne, taki jak chciałam, ale te wstrętne drzwi :( nigdy nie spełni się moje marzenie :( czy ktoś z Was nie ma w mieszkaniu tak, jakby chciał? kto ma ciemne drzwi? i uważa, że to ładnie wygląda? wiem, głupi problem :(

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kup drzwi białe :) jaki problem

mi sie właśnie podbaja ciemne... a reszta w kolorach kremowych i brązowych właśnie okna tez ciemne

Gość maskarrrra
ja,bo mam prawie wszystko stare lub zniszczone.ponadto za male mieszkanie a wysokie,prowizoryczna lazienka...

Gość Magdalen123431
to są nowe drzwi, nie da rady wymienić :( jak się wkruza to pomaluję lipa ja lubię jasne kolory

kobieto, ja nie mam podłóg w domu, ściany ostatni raz malowane 20 lat temu, tapetowane też gdzieś koło tego, nie mam mebli, sprzętów w kuchni i mieszkam tak od 3 lat, a Ty narzekasz, że masz drzwi nie takie? Przemaluj, obij je czymś, albo wymień. Skoro było Cię stać na wyremontowanie sobie mieszkania, to na drzwi też.

Gość mruweczzkaaa
ja mam stare mieszkanie w kamienicy.Niski parter.2 pokoje. Na scianie wilgoc w 1 pokoju.W 2 pokoju u corki zimno jak cholera.Niewiem czy to problem z oknem czy sciana.( 1 sciana przylega do 2 mieszkania gdzie nikt nie mieszka i jest zimno, tam sa gole tynki sama cegla i okna pozabijane dyktami0. W lazience czarne plamy na scianie( grzyb). W przedpokoju jest piec do ce ntralnego( strasznie sie kopci). Zimno, ciemno. budynek nie ocieplony.Administracja nic nie robi. Niewiem czy jest sens cos inwestowac w to mieszkanie, powoli wszystko zaczyna sie sypac. Pocieszajaca wiadomosc ciotka chce mi pozyczyc kase na nowy piec.

Gość ja bym chciał,bardzo
Ja bym chciał mieć przynajmniej 15 stopni:(

Gość 66asika45
ja nie mam zadnego i wynajmuje meline i co? powiesic sie mam ciesze sie ze nie spie na klatce

Gość królowasniegu
ja mam tak jak chciałam na zewnątrz zima jak w bajce

ja teraz mieszkam ze znajomymi i mam spoko w pokoju i w domu mam ladny nowy telewizor , ladne proste sciany i ogolnie standart niezly jesli chodzi o kolorystyke to ja uwielbiam ciemne podlogi i ciemne meble sciany jasniejsze , strasznie nie podobają mi sie jasne drzwi i podlogi

Ja od dwóch lat mieszkam w małej, wynajmowanej kawalerce. Właściciel zezwolił na jakiekolwiek remonty i zmiany, dlatego zmieniam. Wielkich remontów nie robię, bo nie będę pakowała w cudze mieszkanie, ale zamierzam teraz na wiosnę odświeżyć mieszkanie. Nowa farba, może trochę tapety, zobaczymy.

Gość do tej osoby , która chce mieć
15 stopni, to ile masz teraz? a tak w ogóle to ile ludzie macie stopni? ja 21

Gość gość
Ja mam idealnie :)

Gość Mathy
Ja mam wszystko perfekcyjnie ,mz wyjątkiem starych i ‘iskrzących’ kontaktów. Ale w tym tygodniu kupujemy w http://www.jorga.pl/ nowe i już wszystko będzie perfekcyjnie. Kamienica z lat 50 – przy parku, klimatycznie, meble też wybieraliśmy długo. Jeszcze tylko ten osprzęt elektryczny został :)

Gość gość
powieś na nich duze lustro, albo obklej lustrzanymi plytkami