Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poradzcie prosze

10 mies dziecko a ja smecte podawalam z upa nie mieszalam z woda

Polecane posty

Gość Poradzcie prosze

I dziecko polykalo taka glamiasta smecte nawet za bardzo nie wymieszana z lyzka zupy (1/3 saszetki 3 razy dziennie) tak mi sie wydaje ze lekarka mi powiedziala, dodac na lyzke podczas pokarmu i do buzi, a teraz czytam ulotke fora internetowe i trzeba rozpuscic z woda a u dzieci powyzej 2 lat dopiero z pokarmem ale tez rozpuscic ale ja durna jestem jedyne usprawiedliwienie moje to takie ze moje dziecko by w zyciu tego nie wypilo Boze a jesli mu cos jest? Niby smecta nie jest grozna ale on tym sposobem zjadl prawie 15 saszetek czy cos mu bedzie???? Prosze o rady!!!! Czy moglam tego nie rozpuszczac??? Czy jest na tym forum jakis pediatra? Drugie pytanie biegunki juz dawno ustaly, tyle ze robi tych kup 3 razy dziennie co prawda twarde ale 3 dziennie, czy to jest zle??

Gość odstaw smecte i sie nie martw
smecta jest nie grozna. wazne, zebys podawal dziekcu zbiegunka duzo wody do picia. . a dlaczego podalas az tyme saszetek tej smecty??

Gość Objawy zapalenia płuc
Jezu!!15 saszetek?Czemu tak dużo?Czy to lekarka kazała ci tyle podawać?

Gość gość
Ja też podawałam wczoraj i daje się 1 saszetkę na dobę w 50 ml wody przygotowanej rozmieszać i podać :)