Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na plusie 3

Katarzyna Turczyńska - macie doświadczenia ?

Polecane posty

Gość na plusie 3

Mnie bardzo kusi cena jaki ta pani oferuje bo jest różnica aż 2500 zł między nią a w większym mieście chciałam wypełnić usta własnym tłuszczem bo moim zdaniem to najbardziej naturalne jest tutaj ktoś kto miał doświadczenie z tą panią proszę o jakieś aktualne opinie

Gość omankara
DO na plusie 3 Ja dwa razy wypelnialam sobie zmarszczki kwasemu P. Dr. Turczynskiej .. pierwszy raz zmarszczki kolo ust .. byla poprawa ale poniewaz jestem po 50 wiec po pol roku pojechalam dopelnic.. Pani DR namowila mnie na wypelnienie zmarszczek pod oczami... niestety u mnie to byl blad przez dwa tygodnie bylam zapuchnieta sina nastepnie zielona... kwas z pod oka splynal na policzek i mam dosc duzy naciek ... wyglada okropnie...kolo ust kwas sie wchlonal , pod oczami tez a ten Naciek nadal mam i wyglada to okropnie.. narazie strasze swoim wygladem... i czekam az kwas sie wchlonie... . Mysle zeby wypelnic sobie zmarszczki tluszczem mam nadzieje ze obedzie sie bez problemow... Prosze gdyby ktos mial doswiadczenie z wypelnianiem tluszczem u Pani Turczynskiejo podzielenie sie wnioskami ..pozdrawiam

Gość U NIEJ TAK
tAnio jak mowia?

Gość omankara
Moze mialam poprostu pecha bo kazdemu moze sie zdarzyc albo nie moge wypelniac kwasem pod oczami chce sprobowac wlasnym tluszczem... szukam kogos kto podzieli sie doswiadczeniem... dzieki

Pani doktor to nie doktor a zwykły lekarz medycyny pracy a jej gabinet jes jak stajnia dla konia. Jak chcesz zeby ciebie zeszpeciła to polecam jej chińskie preparaty co się przemieszczają. a jak chcesz mieć dziury w ciele po przeszczepie tkanki tłuszczowej to też ci ją polecam. Nikt normalny, szanujacy swoje zdrowie do tej kobiety nie jezdzi. To tak jakbyś poszła na oczyszczanie twarzy do sprzedawcy w kiosku. Do tych zabiegów trzeba mieć wykształcenie czego ta pani w 100% nie ma. A dać komuś się zniszczyć bo ma niskie ceny to głupota

Gość 445
sądzę, że każdy by chciał taką stajnię. Nie robiłam u Pani dr ust tylko BJ, jestem zadowolona. Pozdrawiam

Gość POznannianka
Myślę, że nie sprawdzacie cen w dużych miastach. W Poznaniu u dr Jankowiaka wypełnienie tłuszczem całej twarzy kosztuje 600zł razem z ustami. Ta pani Turczyńska nie jest taka tania. Najpierw trzeba sprawdzić ceny w dużym mieście a potem pisać bo wychodzą nieporozumienia.

uważam, że nie ma co czytać wpisów pomarańczy, bo to sama Pani Turczyńska pisze, żeby sobie zrobić reklamę. Ja zdecydowanie odradzam

Gość 445
a co nas obchodzą Twoje wymiary, nie to forum