Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka81

Śluz pochwowy

Polecane posty

Gość Baśka81

Witam wszystkich forumowiczów prosiłabym o pomoc - dziś mija mi 33 dzień cyklu i brak jakichkolwiek objaw miesiączki (ból brzucha, syfki) śluz pochwowy mam biały mleczny. Moje cykle przeważnie trwały 28-30 dni. Czy przed okresem biały mleczny śluz jest prawidłowy?? Raczej nigdy takiego nie miewałam. Czy to może być ciąża??

Gość zrób test tak ciezko
????:O

Gość Baśka81
akurat dzisiaj ciężko bo niedziela wieczór a do apteki 24h mam dość daleko!:P a tak w ogóle to niekiedy testy zawodzą:)

to idz na bete hcg chyba dzisiejszy wieczór nie zrobi róznicy?:O tu wrózek niema a skoro uprawiałas sex bez zabezpieczenia to istnieje mozliwosc to chyba jasne

jutro rano oczywiscie na bete

Gość agiew
powinnaś zrobić test, tak jak dziewczyny Ci radzą. U mnie akurat mleczny śluz oznacza dni płodne. Może też powinnaś obserwować swoje ciało? Jak nie umiesz mierzyć temperatury to pomocny będzie mikroskop owulacyjny. Będziesz wiedziała w jakiej fazie cyklu, a to jest przydatne

idź do ginekologa. Też miałam biały śluz a okres nie przychodził. Lekarz najpierw zapisał mi luteine na wywołanie okresu. i zrobił cytologię. Okazało się że miałam bakterie i musiałam wziąć jednorazowo 8 tabletek Metronidazol Polpharma.