Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noicoicoico

Seks na pierwszej randce

Polecane posty

Gość Noicoicoico

Mam problem. Otóż poznałam przez internet fajnego faceta. Wydaje się być porządny, ma ciekawe zainteresowania i miło nam się piszę. Jednak gnębi mnie jedna myśl, czy jeśli zaciągnę go na pierwszej randce do łóżka, będzie o mnie myślał powaznie. bo strasznie mnie kręci i obawiam się że może się skończyć na ostrym numerku. Mam gorący temperament i to może niestety okazać się moim problemem.

Jednak gnębi mnie jedna myśl, czy jeśli zaciągnę go na pierwszej randce do łóżka, będzie o mnie myślał powaznie. bo strasznie mnie kręci i obawiam się że może się skończyć na ostrym numerku. Cóż.. jeżeli gnębią Cie takie myśli, to jesteś idiotką :O

Gość kra-m
Jezeli masz ochote na seks, to nad czym sie zastanawiasz? Do dziela.

Kiedyś za starych dobrych czasów poznałem dziewczynę na necie. Pisaliśmy regularnie przez kilka tygodni. W koncu spotkanie. Kochaliśmy sie szalenie przez całe trzy dni. Potem spotykaliśmy sie jeszcze kilka razy u niej i o mnie (dzieliło nas jakies 200km)za każdym razem scenariusz był taki sam. Czekaliśmy tylko na okazję do seksu:) zawsze bede miło to wspominał. Więc i moze autorce też bedzie również przyjemnie:)

Gość Szukam Ciebie
Słonica pozjadała wszystkie rozumy. I będzie obrażać teraz. Pewnie te mózgi były bardzo tłuste.

Gość Mgajmdwtjf
ochotę mam ale nie wiem co on sobie o mnie pomyśli. a szkoda by było bo fajny facet.

Gość Noicoicoico
ochotę mam ale nie wiem co on sobie o mnie pomyśli. a szkoda by było bo fajny facet.

Gość kra-m
No to do dziela. Przeciez nie musisz z nim od razu brac slubu. Masz ochote na jego penisa?

Gość twoja mmmmmm
najpierw zapytaj go co on myśli na ten temat. Jeśli ędziecieobaj tego chcieli to się prześpijcie z sobą :P

Gość wójekstaryhuejk
nimfomanka i jeszcze chce na pierwszej randce a do knura nie chcesz

Gość Noicoicoico
zapytała bym ale boję się go spłoszyć, bo niby i faceci lubią seks ale kiedy kobieta lubi seks tak samo lub bardziej od nich to uciekają.

Gość to ja mam ideał w domu
miłej zabawy

Gość kra-m
Ja tam jeszcze nie uciekalem jak babka miala ochote na seks. Nie tak dawno w saunie zapytala mnie babka, juz po 60-tce, ladna figura czy nie mam ochoty na seks. No i sie zgodzilem, ma fajny domek, a figurka zgrabna, na dole ogolona.