Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace88

Cala Prawda

Polecane posty

Gość krychhu 1987
ciekawe jakbys mnie zobaczyla czy tez bys dziwnie zaaregowala:)

Gość versace88
sugerujesz ze z nami jest cos nie teges??? w przeciwienstwie do innych to my akceptujemy i tolerujemy wszystkich.. dla nas nie ma znaczenia co robi ,jak sie kocha jakie ma zboczenia i co go kreci. dla nas wszyscy sa rownymi sobie.. to wlasnie przez zachowanie ludzi ktorzy nie potrafa nas zaakceptowac musimy nieraz ukrywac nasza nature... i to oni nas odrzucJa a my caly czas staramy jakos do nich dotrzec aby przelamali strach ..

Gość krychhu 1987
mistrzu dobrze gadasz :)

Wersacze, zachowujesz się jak rozhisteryzowana baba na każdym kroku podkreślająca jak to jest " inna " i niepasująca do ogólnie przyjętych standardów zachowań. Wierz mi zamiłowanie do szpilek, pasów, pończoch kobiecych stóp itd. ani nie dodaje Ci uroku ( w oczach kobiet których te klimaty nie krecą) ani go nie odbiera. Ale takie słowne manifestacje podkreslające jaki to jesteś biedny i uciskany przez społeczne kajdany morlaności naprawdę czynią Cię dośc załosną kreaturą.. Ni śmieszno ni straszno.. No ale jak lubisz :D

Gość Boematte
seks to złoooooo

Gość versace88
To co mnie kreci to moja sprawa i dobrze mi z tym ... tez napewno.nasz jakies upodobania w tym temacie tak.jak z reszta kazdy czlowiek.. Ale my wam tego nie wytykam. Nie obrazamy was za to.. Akceptujemy was takimi jakimi.jestescie... i skad ty mozesz wiedziec jaki jestem ... widzialas mnie??? jedyne co wiesz o mnie to.ze jestem.fetyszysta.. i to dla ciebie wystarczy aby wyrobic sobie o mnie zdanie... a po z tym jak ciebie nie interesuja te klimaty to po co zabierasz glos.. i dzieki wlasnie takim wypowiedzia jak twoja ludzie nie chca o nas slyszec ...

Ej, Wersaż. Ty żeś nic nie zrozumiał, a jeżeli już to mocno opaczniście. :)

Gość dekontestator
Załóżcie organizacje zrzeszającą wam podobnych i zorganizujcie wyprawę naukowo poszukiwawczą w celu odnalezienia waszego guru...Wielkiej Stopy:D A w ogóle to jakieś prowo chyba. Na cholere się z tym uzewnętrzniać. Jasnym jest, że jak większość nie podziela waszych upodobań to ich nie zaakceptuje jako tematu do erotycznych dyskusji. Co mnie obchodzi Twój fetyszyzm. Co kogokolwiek on obchodzi? A jęczysz jakby latali za Tobą w białych kapturach z pochodniami i sznurami do linczowania.

Gość versace88
my poprostu chcemyaby ludzie nas normalnie traktowali i akceptowali..czy duzo wymagamy??? raczej nie .. wiec dopuki nie pozbedziecie sie do nas uprzedzen to takbdlugo nie bedziemy w stanie sie dogadac.. wiec proponuje zakonczyc temat na warunkach pokojowych..

Wersaczi, (że tak powiem z amerykańska) weź Ty się ogarnij i zacznij może od czytania ze zrozumieniem,bo naprawdę nie pogadamy sobie:O

Gość dekontestator
A czy tzw. normalni łażą wszędzie i opowiadają w pracy, sklepie, na wigilii co ich podnieca i jara? Sprowadzanie osobowości człowieka do jego preferencji seksualnych to nieporozumienie...tak więc sami się wpierdalacie do wora i robicie sobie krzywdę. Czytałem ten topik od początku i nie zauważyłem aby ktoś miał do was o cokolwiek pretensje oprócz was samych:classic_cool:

Gość versace88
a po za tym skoro ty tego nie trawisz i nie tolerujesz to po jakiego grzyba sie tutaj udzielasz... bo ludzis w polsce sa zacofani w h.. boja sie wszystkiego co nowe..dlatego nas nie trawia.. ale niech zostawia to dla siebie a nie nasze tematu sie wpierniczaja i od razu z oblegami. dokladnie tak jak ty teraz .. zal w h.. polska panstwem religijnym.. Totalna porazka

Gość dekontestator
Przepraszam Cię bardzo ale topik nosi nazwę cała prawda a nie "wielbiciele kobiecych stóp" Więc niby skąd miałem wiedzieć, że to wasza enklawa. Poza tym takie brednie wypisujecie, że zastanawiam się czy rzeczywiście jesteście tymi za których się podajecie;)

Gość Boematte
podsumowując, wielbiciele kobiecych stop podobnie jak milosnicy yeti, milosnicy ufo czy wielbiciele żararak maja prawo do swych upodoban jednakowoż pragne zauwazyc,że seks jest czynnoscia ktora mni nie pociaga do ktorej sie nie garne i ktorą uwazam za zbędną

Gość dekontestator
Mówisz o sobie czy Zdajesz skrótowe sprawozdanie z moich postów?:classic_cool: Bo jeżeli to drugie to spieprzyłaś robotę:P