Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace88

Cala Prawda

Polecane posty

Gość versace88

Dzisiaj sie upewnilen ze nasze polskie spoleczenstwo a zlaszcza jednostki zebrane na ty forum stalo sie bardzo religijne. Nagle okazuje sie ze tytaj akceptuja ludzi ktorych owaladnela rutyna w zyciu erotycznym... A co z ludzmi ktorzy preferuja cos innego, maja inne bardziej dziekawsze i urozmaicone zycie seksualne. Tutaj sa odtracani..w polsce jeszcze duzo duzo czasu minie zanim nas zaakceptujecie..jesescie strasznie negatywnie nastawieni do nas..Dlaczego? czy fetyszysci nie maja prawa funkjonowac i byc akceptowani jak normalna jednostka??? To ze podnieca nas poprostu cos innego nie znaczy ze jestesmy gorsi.. A tutaj piszac o swoich fantazjach i roznego rodzaju fetyszach spotykamy sie z krytyka i obelgami.. Dla mnie tacy ludzie co nie potrafia nas zaakceptowac nie powinny wypowiadac sie w tematach do ktorych maja jakies uprzedzenia.. Po to sa chyba pisane posty na rozne tematy aby kazdy znalaz tutaj ludzi o podobnych zaintetesowaniach, zeby czul sie swobodnie oraz aby mogl sie podzielic najskrytszymi fantazjami z osobami ktore rozumieja.. Niestetu jest inaczej. Porazka normalnie Porazka na skale swiatowa...zero kultury oraz brak tolerancji:-(:-(:-(:-(

Gość versace88
Tysiac tematow bez sensu wyatarczy ze zamieszcza foto to juz pisane.. widac nie ma ludzi z prawdziwymi zamilowaniami.. same lamusy. wymyslaja tutaj denne historyjki po czym wpieraja ze sa prawdziwe.. tacy ludzie niedorosli do sexu.. chca tylko.w.sztuczny sposob dowartosciowac swoje ego.. i fakt jest taki ze debile zawsze sie.znajada.. ale prawdziwych milosnikow sexu ktorzy podarzaja juz przez zycie sciezka swojego fetyszu mozna zliczyc na palcach u rak.. brak tutaj wartosciowych ludzi co powoduje ze na.forum pisze.coraz.wiecej smarkaczy ktorzy onanizuja sie piszac denne i wyssane z palca posty.. To Jest Zalosne.. I Niestety ale to jest prawda.

Gość versace88
raczej nie meska owieczka. Predzej jestem mala czastaka mniejszosci spoleczenstwa odrzucona i pozostawiona na pastwe losu z powodu innych pogladow na zycie erotyczne.. wiekszosc zebranych tutaj traktuje nas jak odmiencow i zboczencow..a nasza"rasa" fetyszystow jest stale wysmiewana ponizana oraz obrazana przez ludzi nawet niebstatajacychsie nas zrozumiec i chodz troszke zaakceptowac..Jednym slowem mamy przejebane

Zależy jakim tam jesteś fetyszystą. Jak z tych, co to lubią obroże na szyjach kobiet - to możesz 🖐️.

Achaaaaaaa. Uległy miś? Co w tym odstręczającego?

Gość versace88
no siestety widocznie cos jest w tym zlego...zarowno jak w zyciu realnym jak i internetowym spotykam sie z " Nienawiscia i obrzydzeniem" do mojej osoby...

Szpilkowcy i inne takie na ogół są. ''Padają do stópek, mając nadzieję je wylizać...'' Mnóstwo tego tutaj widziałam, chyba jestem w stanie zauważyć jakąś kafeteryjną średnią. :P

Może źle te swoje namiętności oprawiasz, może stwarzasz nieprzyjemne wrażenie, jakie miałoby temu towarzyszyć? Mnóstwo czynników, panie kolego.

Gość versace88
moj fetysz polega na dawaniu kobiecie najnajwiekszej ilosci boskich pieszczot po przez pieszczenie jej zdrabnych nozek na ktorych na ponczoszki oraz sexowne buciki.

E.T., to przynajmniej czyni jego życie nieco bardziej emocjonującym. Przypomina mi to pewną sytuację...a, nieważne. Ty tam, autor. Rzekłabym, że nie wiem co w tym dziwnego i że nie wiem, dlaczego tak histerycznie do tego Twoje otoczenie podchodzi.

Gość versace88
szczerze mam takie podejscie bo naprawde ludzie potrafi uprzykrzyc zycie czlowieka ale to juz za dluga historia zeby pisac.. wiec raczej ja juz wypowiedzialem na ten temat.. bedzie trzyba prawdopodobnie zamnknac ten watek.

Tchórz. :) A poza tym strasznie chaotycznie piszesz, choć do Owcy Ci daleko.

Czyli pewne cechy charakteru i charakteru upodobań i nastawień jednak są wspólne.:O

Gość krychhu 1987
ja tu zgadzam sie z autorem bo sam jestem fetyszysta i wiem jak to jest... :)

Gość krychhu 1987
hmm ale co Cie nie pokoi?

Nie pokoi :O, że tu jest chyba za mało...pokoi. Za mało przestrzeni, znaczy się. Bye, fetyszystycznie kowboje. :)🖐️

Gość krychhu 1987
haha nie zamalo przestrzeni tylko za malo normalnych kobiet bo czuje ze wiekszosc to nastolatki i nie widza co to znaczy prawdziwe zycie Bye :D

Gość versace88
krzys nie znaja nas a oceniaja.. typowe kobiety Spoleczenstwa ktorego celem jest tylko przepekanie do konca swych dni.. My chociaz staramy sie ten czas sobie urozmaicic i kozystac z przyjemnosci ktore daje nam nasz Fetysz..

Gość krychhu 1987
ja nie wiem co w tym jest takiego dziwnego ze lubimy kobiece stopki.. polska to jedno wielkie dno, jestsmy 100 lat za murzynami jako narod