Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto ja inna

wiem że to głupie ale się wkurzyłam

Polecane posty

Gość oto ja inna

ktoś z mojej rodziny na swoim profilu powstawiał różne zdjęcia,każde podpisane,album rodzina,no i jest ta dalsza i bliższa ale mojej rodziny tam nie ma,a jak już jest zdjęcie ich dziecka z moim to nie podpisane.A każde inne owszem.czyli że ny be jesteśmy, tylko jak trzeba w czymś pomóc to wtedy do nas. Wiem że to głupota złościć się o takie coś ale przykro się robi gdy nawet dziecka jako jedynego z imienia nie wymienią a resztę można. Skoro ja be to od dziś olewam i więcej nie pomagam.

Gość oto ja inna
nikt nawet nie napisze że sama sobie stwarzam problemy? ale nie można się wkurzyć jak ktoś w taki sposób pokazuje gdzie moje miejsce?

Gość lord stront
A ja wkurwiłbym się jakby wstawili moje zdjęcie, czy mojego dziecka, bez mojej zgody. Oczywiście nie zgodziłbym się.

Gość oto ja inna
bardziej mnie zirytował fakt że nas ominęła tak jak by nas nie było,tylko o pomoc to do nas dzwonią i piszą,ale jak w albumie to rodziną nie jesteśmy. Wstawianie zdjęć bez zgody to już oddzielna bajka,

Gość Bardzo ładnie jest.
no i dobrze że się wkurwiłaś najlepiej zgłoś spam :P

Gość niezapominajka niebieska
to wstaw i ty zdjęcia z jej dzieckiem do tego zdjęcia rodzinki bez nich będzie kwita

Gość oto ja inna
No i jeszcze ten ktoś ujawnił tam moje zdjęcia z wakacji w NIgerii i moich rozrywek z tubylcami :( Co robić???

Gość oto ja inna
nie wstawiam zdjęć bez czyjejś zgody, zresztą to mój profil i moje zdjęcia a innych oglądam na ich profilach. Ale skoro wstawia zdjęcia i podpisuje rodzina to nie powinna pomijać członków rodziny.Kontakt z nami utrzymują ale już teraz wiem w jakim celu.

Gość lord stront
Mnie to nie ruszyłoby.