Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Sharapova razy 2

ZGADZACIE SIĘ Z TYM ? FOTO

Polecane posty

W dwustu procentach! 1: Małe piersi są fajniejsze 2: Szczupłe dziewczyny są atrakcyjniejsze

Gość FikuMikue35
pierwsze zdjęcie bardzo obrobione w programie graficznym, drugie zdjęcie amatorskie, jakby było na odwrót to byłoby odwrotne wrażenie. Moim zdaniem coś pomiędzy byłoby dobrze, najlepiej aby ta druga zaczęła ćwiczyć i byłoby super

Gość tak i minie Ci dopiero
średnia byłaby lepsza, a ta druga jest już chorobliwie otyła, pewnie sapie jak chodzi i ma problemy z sercem, a to jej jedyny wypad w roku.

Gość fvrht
to zalezy kto co lubi ale ja na szczescie zaliczam sie do tych malych i szczuplych:D

Gość reg
co za pytanie- oczywiste, że szczupła ładniejsza- wygląda jak dziewczyna, a ta gruba jak stara baba i jeszcze do tego grubaska

wole tą z prawej bo jakby tak pozbyła się tylko brzuszka to by była ekstra :P a tak szczerze to najlepsza by była taka "pomiędzy" tymi dwoma ;]

otyła nie jest ale kilka kilo nadwagi pewnie ma a najlepsze są o proporcjach 90-60-90 ;)

Gość hm............................
Oczywiście, ze skrajnośći w skrajność. Jak gruba to duze cycki, jak chuda to bez cycków. Tak też szyje się ciuchy i później szukam XS czy S z większym miejscem na cycki:( Ja jestem szczupła, ale mam łądny biust i niemałą dupę, figura szczupłej klepsydry z widocznym wcieciem w talii - NIE MA ODZIEŻY DLA TAKICH KOBIET. Jak widzę, ludzie preferują same skrajności:(

dlatego mówię o proporcjach nie o konkretnych centymetrach ;) a takie obwody fajne są przy około 165 cm wzrostu

Gość Kurcze ale ona przecież
Uważaj sobie ze słówkami!!Nie będziesz mnie tu wyzywała.Nie jest otyła ma tylko parę nadprogramowych kg i tyle!To że wy zamiast oczami patrzycie dupą to wasz problem kochani.

Gość Kurcze ale ona przecież
:):) Zapomniałam o buźkach

Gość do kurcze ale ona przecież
pewnie sama jesteś taką spasioną świnią jak ta panna? :D Nie żryj tyle to schudniesz a i nie wmawiaj sobie że nie jesteś otyła bo jak wyglądasz tak jak ta panna po prawej to jesteś grubasem ;) 🖐️

Gość biore to w czerwonym
zajebista twarz a pierwsza to anorektyczka 🖐️

anoreksja to choroba psychiczna, a nie szczupła budowa ciała. Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz

Gość biore to w czerwonym
tymbardziej nie chcialbym laski chorej na glowe , wole ta czerwona :classic_cool:

Gość obrzydliwe wymionaaa
co jak co ale te doje tej grubaski są obleśne :O a jak by zdjęła ten kostium to zwisałyby jej do pępka :O 🖐️