Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodowka od tygodnia...

Dziewczyny , od tygodnia jestem na głodówce ,chyba źle ze mną :( Co mi jest ? :(

Polecane posty

Gość glodowka od tygodnia...

Mialam dosc głupich diet ,poza tym naczytalam sie o ''oczyszczaniu '' organizmu ,a lata jedzenie mięsa ,ciastek itp zrobily swoje. Tydzien temu w poniedzialek zaczelam głodowke , mieszkam w akademiku wiec mialam luz ,rodzice mnie nie pilnowali, kiedy mama dzwonila ściemnialam co dziś jadłam w stołowce :O Pierwszego dnia wszystko ok, drugiego strasznie mnie glowa bolala i oczy ,wzielam 2x Apap , pomoglo tylko troche, poszlam spad o 20. Trzeciego dnia znow ok, czwartego skurcze w zoladku, w piatek to samo ale juz mniej ,w sobote znow zle sie czulam ,pojechalam na dzialke ,mróz ,zimno ...wrocilam . Wczorajszy dzien byl najgorszy, rano zjadlam tylko kromke razowego chleba- nie dalam rady myslalam ze zoladek mi peknie bez jedzenia :( w nocy przyszedl koszmar, okolo 22-23 dopadla mnie zgaga , potem mdłosci ,nie moglam zasnąc, zwymiotowalam .... wodą bo niby czym przeciez nic nie jadlam poza kromką chleba... po godzinie znow mdłosci i wymioty , zasnelam na 4 godziny ,rano znow wymioty. Przez ten tydzien ani razu nie bylam w toalecie ,tzn nie robilam kupy, dopiero dziś ,wczesniej mi sie nie chcialo. Poczulam straszną ulge, mdłosci ustapily, zapach byl obrzydliwy ,nigdy takiego nie mialam :O moze dlatego ze pilam za malo wody? Od wieczoru w piątek czuje sie strasznie słaba, przez weekend nic mi sie nie chcialo ,ciagle lezalam ,nawet nie sprawdzalam wagi ,bylomi wszystko jedno ,dzis mija tydzien nie wiem czy dalej to kontynuuwac :( Miala ktoras z was cos takiego ?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak kontynuuj na 100% zagłodzisz się na śmierć

głodowka powinna byc pod scisła kontrola lekarza przreprowadzona , po wczesniej zrobionych badaniach zacznij pomału jesc - ja juz bym nie ciągła dalej -serio !

"Mialam dosc głupich diet " glodowka bez kontoli lekarzaq nie jest madrym rozwiazaniem - oczywiscie schudniesz ale szybko odbije sie to na Twoim organizmie (wypadanie wlosow, brak siel na cokolwiek, oslabienie, zawroty i bole glowy) i efekt jojo murowany

Gość ja pierd2222222
Skoncz z tym !!!!!!!!! Tym oszołomon z internetu o to wlasnie chodzi ,zebys sie uzaleznila od takich rzeczy i nalezala do nich ,cos jak sekta. Podobnie dzialają strony z teoriami spiskowymi, końcami świata, kościół , itd. rozlegulujesz sobie calkowicie trawienie , tydzien nie bylas w kiblelku ehh , wiesz ze zalegający stolec jest przyczyną wielu chorób ? Zarazki ktore sie tam tworzyly tyle dni wrocily do krwi , mala ilosc wody ,nerki nie moga pracowac , poczulas bol glowy poniewaz zapasy glikogenu w watrobie sie skonczyly i orgaznim zacząl trawic tkanke tluszczową ,tzn zamieniac ją w glukoze, potem jest tylko gorzej bo zaczyna trawic białka ,czyli zjada sam siebie. To wszystko co pisalas to reakcja obronna na brak pozywienia. Przestan czytac o glodowkach bo to pierdoly i szkodzenie ludziom :( Glodowka jest ok ale max 1 dniowa, tzn baardzo duzo blonnika,warzywka i woda i wracamy do normalego jedzenia. Po takiej glodowce efekt jojo murowany , nie psuj sobie zdrowia dziewczyno

Gość ja pierd2222222
Enfant Terrible - nie ma czegos takiego jak glodowka lecznicza, nie wciskaj ludziom kitu, mozna pościc , tzn rezygnowac z mięsa, tłuszczów ale nie jesc ?:O Orgaznim moze przetrwac wiele dni a nawet tygodni bez jedzenia ale szkody pozostaną juz na zawsze, kiedy czytam te głupoty o uzdrawiających głodowkach to smiac mi sie chce :O Niby są lekkie jak wiatr, czyste buhaha ,taka sama sciema jak z lewatywą i tzw.złogami z kału ,ciekawe tylko dlaczego po tych lewatywach z tyłka nie wypływają kamienie kałowe i waga nie spada... Chorzy psychicznie ludzie doradzają innym jak wpasc w chorobe, podobnie jak ruch pro-ana, wiecie ze wg nich woda zawiera kalorie poniewaz ma w sobie METALE CIĘŻKIE ? :D:D:D

ja pierd2222222 Enfant Terrible - nie ma czegos takiego jak glodowka lecznicza, nie wciskaj ludziom kitu, mozna pościc , tzn rezygnowac z mięsa, tłuszczów ale nie jesc ? No właśnie można nic nie jeśc:O 🖐️

Gość natan____
kontynuuj ;) :classic_cool: tylko pij wiecej tej wody 🖐️

Gość to sensu nie ma.......
co za kretynka

o ja pierdole :o żartujesz prawda? Nawet jeżeli chcesz się oczyszczać to lepiej pić kilka lirów soków z warzyw zamiast normalnego jedzenia przez kilka dni. Chcesz wykitować dziewczyno ;/