Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojezuno

znowu debil jakich mało

Polecane posty

Gość ojezuno

To co lekarze zobaczyli, gdy Alanek (3,5 l.)trafił do szpitala we Wrocławiu przeszło ich najgorsze wyobrażenia. Posiniaczone nogi, ręce, plecy, pośladki. I najgorsze: chłopczyk miał zmiażdżone jąderka. - Łukasz I. (21 l.) zgniótł je chłopcu obcasem tak, jak gasi się papierosa - mówi prokurator Katarzyna Klaus (36 l.) Zwyrodnialec został w domu z synkiem swojej dziewczyny Kamili M. (22 l.). Poszłam do pracy. Sama utrzymuję Alanka, bo jego ojciec nie płaci alimentów. Zostawiłam synka, myślałam że jest pod dobrą opieką opowiada z płaczem Kamila M. Ale w miniony piątek doszło do tragedii.

Gość Czytałąm o tym kilka dni temu
i byłam zszokowana!!Mój mąż się aż zagotował!!

Gość hahahahaha xD
haha

Gość splendido
zajebałabym tego gnoja!!! zajebalabym golymi rekami!!!!!! oby go spedalili w wiezieniu!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zastanawia mnie jedno - czy ta dziewczyna nie widziała, ze ma chłopaka zwyrodnialca? Przecież takich rzeczy chyba nie da się ukryć. Absolutnie nie oskarżam jej, ze chciała krzywdy dziecka, tylko mam taka wątpliwość

Gość chicas walk
będzie usługiwał za takie coś jako koleżanka do towarzystwa w więzieniu ! zapamięta co zrobił temu chłopczykowi ! szkoda dziecka ... uraz psychiczny pozostanie ! ... żal matki idiotki ! dzieci sie puszczają potem mają dzieci ... nie wiedzą nawet jak sie używa gumek ! i po co trują dzieciakom w szkole niby lekcje do życia w rodzinie - jaka rodzina ? słyszałam córka znajomej mówi że na lekcji mówili jak z bogiem płodzić dzieci !? ........ przechodzi ludzkie pojęcie !