Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adomma

Nienawidze ludzi, ktorzy nie pracuja. I te ich glupie tlumaczenie

Polecane posty

Gość HiddenEye
a spore oszczędności od mężulka, więc je też może ci zabrać :)

Gość HiddenEye
to powowdzenia w doborze kobiety :) żadna fajna takiego nieroba nie będzie chciała heheheheh chyba że małolatka albo jakaś żulica :)

Gość lajla90
Mój chłopak nie musi harować od rana do nocy, ma jakieś swoje interesy, a mimo to duzo wolnego czasu. Nawet, gdyby kopnął mnie w dupę, w co wątpię to mam oszczędności, których nie może mi zabrać :P

Gość HiddenEye
taaaa... na zawsze będziesz żyć z oszczędności, gratuluję.... przypominam tylko, że nie zawsze będziecie młode i piękne i już w tedy pracodawca nie będzie patrzył na ładną buzię i ciałko, tylko na doświadczenie zawodowe, którego wam moje drogie będzie brakowało :) nie ma to jak puste cv w wieku 40 lat :)

Gość lajla90
Do 40 mi daleko, zamierzm iść do pracy, ale jeszcze nie teraz. Oszczędności zawsze można zainwestować, zresztą jestem współwłaścicielką sporej części jego rzeczy( np samochód, firma, niedługo kupuje mieszkanie, które będzie wspólne), więc z niczym nie zostanę nawet jak się rozstaniemy.

Gość HiddenEye
MAM NADZIEJĘ, ŻE WAM SIĘ UDA, CHOCIAŻ BIORĄC POD UWAGĘ NASZE REALIA, MAŁO PRAWDOPODOBNE POWODZENIE. ACZKOLWIEK JEŻELI SIĘ UDA TO GRATULACJE BO SERIO... NAWET MAJĄC 28 LAT BEZ DOŚWIADCZENIA CIĘŻKO O PRACE :)

Gość wwwwwwww
czy ciagle ktos musi zakladac protuskowe, jebane prowokacje? nie wciskajcie glodnych kawalkow ze wszedzie jest praca i dla kazego bo to bzdura. ludzie po studiach musza uciekac za granice bo zadnej pracy nie ma. kuzynka mojego faceta skonczyla fizjoterapie i siedzi na bezrobociu. u mojej mamy w pracy jest dziewczyna po studiach scislych gdzie zadnej pracy nie moze znalezc a zatrudnili ja na krotki okres w tej firmie bo poprzednia pani z tego stanowiska poszla na wychowawcze ale gdy wroci to ta dziewuszyna jest bez pracy. kuzwa, skoro dla mlodych nie ma roboty to gdzie praca np dla ludzi po 45 r.z.? gdzie te kurwy chca zwiekszenia wieku emerytalnego?!gdzie ci ludzie prace znajda majacy np 60lat?! to chore panstwo popierdolone. co z tego ze w niemczech itp jest zwiekszony w.emerytalny skoro tam sa wysokie zarobki i godziwe, szacunek dla pracownikow i OGROM miejsc pracy..a u nas? tylko najgorsze kurwy bezmozgie glosuja na tuska, jestescie popierdoleni. wiem czemu ten temat ma sluzyc- aby udowodnic ludziom(a raczej wmowic) ze w pl jest stos pracy a ludzie to lenie bo nie pracuja. BZDURA! pracy nie ma wiec gdzie ci ludzie maja pracowac krowo, zastanow sie autorzyno

Toteż ja nie zamierzam nigdzie szukać pracy :) otworzę cos swojego. U mnie w rodzinie uważa sie za niewielkie osiągnięcie pracę dla kogoś, choćby nawet za duże pieniądze.

Gość To tylko ja żona
A ja nie nawidze takich tępych dzid co to mają pracę i śmieją się z tych co nie mają. Jak znalazłaś robotę?Po znajomości?Dałaś komuś dupy czy masz SUPER wykształcenie i mega doświadczenie.?