Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nigdy-wiecej-nie-byc-gruba

schudnąć ostatnie 3 kg i utrzymać wagę, nic więcej nie chce. pomóżcie...

Polecane posty

Witam... pod koniec listopada zaczelam odchudzac sie, startowalam z waga 68... przez 1,5 miesiaca stosowalam diete, 5 posilkow, czarny chcleb, owoce, gotowane mieso, duzo warzyw, zero slodyczy, tluszczow, duzo nabialu... udalo mi sie schudnac do 63.5... pozniej tydzien bylam na dukanie, ale jak dla mnie ta dieta sie nie nadaje, juz drugi raz do niej podchodzilam, i nie dosc ze nic nie chudne to jeszcze samopoczucie fatalne, teraz tydzien zrobilam sobie takie oczyszczenie jadlam same owoce i warzywa... na dzien dzisiejszy waze 61kg... czyli w dwa miesiace schudlam 7kg... moim celem jest 58kg, naprawde nic wiecej nie chce... i tutaj zaczyna sie problem, nie wiem jak mam to teraz osiagnac, nie chce stosowac jakis glodowek, czy przez miesiac jesc samych warzyw i owocow, i pozniej jojo... zastanawiam sie jak jeszcze zgubic te 3 kg, i jednoczesnie wyjsc z diety tak zeby nie przytyc... prosze pomzocie mi, co mam teraz zrobic...?? pozdrawiam i czekam na wasze rady...

Gość kajshd
juz jest ponizej taki sam topik:(

wydaje mi sie, ze jesli chcesz zrzucic 3 ostatnie kg powinnas zwiekszyc ilosc cwiczen i jesc tak jak podczas diety do schudniecia. Pozniej po osiagnieciu celu stopniowo zwiekszasc ilosc kalorii i caly czas kontrolowac wage. Wychodzenie z diety jest duzo trudniejsze niz sama dieta dlatego musisz byc czujna. Np, jesli Twoje zapotrzebowanie kalorii to 2000 a jadlas 1500 to zwiekszaj sobie o 100kcal tyg. Jesli zobaczysz, ze waga skacze to zmniejsz i zwiekszaj o 50. Musisz zobaczyc jak dziala Twoj ogranizm.