Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nervicaaa

I znowu ta yebana @

Polecane posty

Gość nervicaaa

Szlag mnie trafia, nienawidzę tego cholernego qrevsko bolesnego okresu ;((((

Gość nervicaaa
Czemu qrva nie da się tego wyłączyć na cale zycie, a uruchomić tylko wtedy, gdy chce się zajść w ciąże. Yebany cykl, yebane owulacje, yebane okresy ;( !!!

Gość nervicaaa
Kurde dziewczyny tak bardzo cierpię :(

Gość alinka2222
nie tylko ty...ja od ponad roku

Gość nervicaaa
Tak sie qrva boje tego, że kiedys będę rodzić. Skoro teraz mam tak bolesne @ to nie wyobrażam sobie porodu, nie wyobrażam.

Gość rdjncjyt
rozkapryszona ksiezniczka z ciebie... co qrva przeciwbolowych nie ma?! jak nie pomagaja to ruszyc dupe do lekarza i ci przepisze cos histeryczko!

Dużo jest dziewczyn które myślą tak samo.. Ja do nich też należe.. Co miesiąc przeklinam, że dostałam @ i co miesiąc mam nowe nadzieje.. coż zrobić...

Gość nervicaaa
A co jeśli p-bólowe nie pomagają, ale lekarze mówią, że wszystko wg. badań jest OK i że taki mój urok? Boli mnie jak sqrvysyn !

Gość Boli oj jak boli!!!!!!!!!!!!!!
Ale przed kompem możesz siedzieć.Jakby cię tak baaaaaaaaardzo bolało to byś się na łóżku zwijała i nie pomyślałabyś o komputerze.

Gość to poszukaj jakichś naturalnyc
sposobów albo zmień lekarza. Mówię serio z tymi naturalnymi sposobami czasami pomaga jak lekarz nie chce ci pomóc. Ćwiczenia rozluźniające mięśnie brzucha. Mnie najbardziej bolało jak nic nie robiłam tylko leżałam albo siedziałam w łóżku. wiem że ciężko się zebrać do ćwiczeń jak boli ale to pomaga. Również warto dodatkowo wzbogacić diete w magnez, wapń żelazo. Poszukaj na necie jeszcze co może pomóc.

Gość kaverx
Przeciez caly czas qrva leze, z laptopem na brzuchu (grzeje mnie przy okazji) Co ty, w sredniowieczu żyjesz czy co?

Gość kaverx
To ja autorka

ja rowniez mam tak bolesne okresy przed urodzeniem 1 szego dziecka to co miesaic karetka mnie wywozila na sygnale przy lozku mialam w scianie dziury wydziubane palcami pozniej 1 dzien przed @ jak juz czulam ze nadchodzi mialam na stale zlecone zastrzyki jednorazowa dawka 1 pyralginy domiesniowo z papaweryna zadne leki na mnie nie dzialaly nawet specjalnie robione na zlecenie lekarza..po urodzeniu 1 szego dziecka bylo duzo mniej bolu choc bolalo nadal jednak bol duzo mniejszy. nie boj sie porodu bo to co masz co miesaic to taka 1 porzadna faza porodu przrzywasz ja wlasnie teraz. ja po kolejnych porodach przestalam odczuwam bole lekki dyskomfort ale nurofen i bylo po sprawie denerwowaly mnie tylko potopy mam obfite i dlugie @ od roku znow cierpie ale wiem ze przyzczyna teraz beda miesniaki wychodowalam az 4 sztuki i torbiel wiec co miesaic znow leze i sie zwijam jak nie nacpam porzadnej dawki lekow to nie rusze sie z lozka a tak chodze w pol zgieta i mamrocze i tak 2 dni w miesaicu mam :(

a kiedys dostawalam jednorazowo 2 pyralgini i 2papaweryny w jednym zastrzyku przez 2 dni chodzilam jak zakrecona bol byl jak przez mgle czulam jednak funkcjonowalam nie mdlalam i nie wymiotowalam z bolu......Moja mama miala to samo moja 11 letnia corka zaczyna dojrzewac @ jeszcze nie ma ale 2 razy w miesaicu sie zwija wiec niestey :(

Gość nervicaaa-kaverx
Mi pomaga jedynie ten najmocniejszy ketonal, ale już nie mam siły go brać, bo ból w dole brzucha przechodzi, a boli wątroba. Dziewczyny, które nie miały tak bolesnych miesiączek tego nie zrozumieją :(

zapytaj sie o zastrzyki domiesniowe nie obciazysz watroby wiem ze pl bez problemu ci dadza ja niestety nie mieszkam w pl od kilku lat wiec musze sie truc czym popadnie...

Gość nervicaaa-kaverx
Patinka dziekuje 🌼

Gość Boli oj jak boli!!!!!!!!!!!!!!
Kto jak kto ale ja wiem co to znaczy ból miesiączkowy.Nie tylko boli mnie brzuch ale i cały krzyż.No i jakbym żyła w średniowieczu to bym tu dzisiaj nie pisała...Też mam laptopa ale jak mam miesiączkę to nie w głowie mi pisanie.A i tak muszę chodzić bo mam dziecko.Mi pomogły tabletki anty.JAk je brałam to nie było takiego bólu.Bolało ale zdecydowanie mniej.

Gość kdnfn
Może zacznij brać tabletki antykoncepcyjne, nie będzie Cie bolało

Gość coś jest ze mną nie tak???
a ja mam okres, który trwa 3, najwyżej 4 dni i jest bardzo skąpy, jedynie 2 dzień jest mocniejszy, 3 i 4 dzień nie muszę nawet zakładać tamponów na noc, bo nic nie leci, brzuch boli mnie tylko 1 dzień i tak, że nie potrzebuję pbólowych tabletek.ale mam okres co 22-24 dni. tylko wolę tak, bo praktycznie w niczym m ito nie przeszkadza, chodzę tylko w tamponach, więc nawet nie odczuwam dyskomfortu. współczue wam.

Gość nervicaaa-kaverx
do Boli oj jak boli!!!!!!!!!!!!!! Mnie też boli krzyż, cały dół pleców! Nie rozumiem, naprawdę nie rozumiem co ma jedno do drugiego w takim razie. Skoro mnie coś boli, to nie mogę pisać na forum? Naprawdę to takie dziwne i niezrozumiałe?