Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikal

Jakie czytacie ksiazki?

Polecane posty

ja obecnie czytam 3 naraz :D biorgafię Kurta Cobaina autobiografię Anthony Qinna Rio Anaconda - Cejrowskiego

Gość ejejej
jak poderwać dziewczynę cz. LX

Gość jsnaj
O ja dużo czytam. Najwięcej kiedy córka zasypia. Wczoraj skończyłam "Dolonę Trwogi", a dziś zaczęłam "Ptaki ciernistych krzewów". Wcześniej "Musimy porozmawiać o Kevinie".

Gość wigoraaaaaaa
czytam- Z Hajerem na kraj Indii, wcześniej przeczytałam -Hajer jedzie do Dalajlamy. Fenomenalne książki, ubaw po pachy! Nie moge się doczekać kolejnej edycji :) A przed nimi przeczytałam ksiązki obozowe: Nadzieja umiera ostatnia (jedna z lepszych obozowych) i Byłem asystentem doktora Mengele. Czytam jak dziecko już zaśnie :)

Gość jsnaj
Cudowny wątek:)Mało osób czyta i nie ma z kim gadać. No i można się zainspirować. Ja chętnie poczytam obozowe. Literaturę wojenną uwielbiam. W ogóle jak się przyczepię do jakiegoś autora to czytam wszystko co napisał. I tak przeczytałam ostatnio całą Jane Austen, Agathę Christie (od wielu lat), Artura Conana Doyla. Natomiast po poruszającej "Nostalgii anioła", "Córeczkę" męczyłam (Selbod).

Gość bonnitta
Ostatnio Millenium, poza tym Marcina Wolskiego - świetny od zawsze.

Gość wigoraaaaaaa
jak chcesz poczytać dobrą książkę obozową to z czystym sumieniem polecam tą http://lubimyczytac.pl/ksiazka/53047/nadzieja-umiera-ostatnia-wyprawy-w-przeszlosc Nadzieja umiera ostatnia, chyba najlepsza z tych co czytałam o tematyce obozowej, do dziś pamiętam całą książkę, autorka w bardzo poruszający sposób napisała to dzieło, inne niż wszystkie, polecam :)

Gość wigoraaaaaaa
trzeba skopiować link i usunąć spacje

Gość klll
"Marzenia i tajemnice" Danuta Wałęsa

Gość jsnaj
Bardzo dziękuję, na pewno przeczytam. W ogóle z racji tej mojej pasji dostałam od Męża na gwiazdkę Kindla i teraz umieram ze szczęścia bo wystarczy, że polecisz mi książkę, mogę ją ściągnąć w sekundę jako ebooka i czytać. Nie muszę prowadzić poszukiwań w bibliotekach bo paradoksalnie nie lubię książek kupować. Prawie nigdy nie czytam nic dwa razy.

Gość stronger
a ja polecam "Dwie kobiety" Marii Nurowskiej!!!!!

Gość stronger
i "Malowany ptak" Kosińskiego

Gość OBciach
a ja ja przeczytałem trup w kazdej szafie krisa kristofersona

Gość wigoraaaaaaa
Malowany ptak przeczytałam jakoś do połowy, utknęłam w jakimś przerażającym miejscu i nie mogłam ruszyć. teraz czeka na półce aż ją skończe czytać. Najbardziej hardcorowa jaką czytałam :)

Gość OBciach
no i intuicja mnie zawiodła

ja obecnie nic nie czytam bo juz nic nie mam do czytania, wszystko przeczytałam :) ale ostatnio czytałam Arabska żona, Ryzykantka, Duma i uprzedzenie :)

Gość TheCuteLittleDeadGirl
Ja obecnie czytam "Dziennik" Anne Frank oraz "Nie było smutniejszej historii na świecie" Gregorij'a Szach'a. W kolejce czekają "Stukostrachy" i "Misery", obydwie Stephena Kinga. A czytam gdzie się da i kiedy się da. Na uczelni w przerwie między wykładami, w tramwaju, w domu.

pod łóżkiem mam 'Drugi rok z życia dziecka' i podczytuję od czasu do czasu, a czytam 'Wielki projekt' Hawkinga..czeka 'Patrol Zmroku' Łukjanienki i reszta serii, którą wreszcie skompletowałam:) o Stevie Jobsie czytac nie będę, chociaż tomiszcze leży...a no i 'Porozmawiajmy o Kevinie' - ale musi poczekać;)

Gość mama babelkow
Oj ja teraz nie mam kompletnie czasu przy blizniakach :( ale uwielbiam tworczosc Dana Browna i Grahama Mastertona krwiste pelne zla ksiazki podszyte brutalnymi zadzami:) az sie wierzyc nie chce ze facet oprocz horrorow i sensacji pisze poradniki seksualne:D

Gość lipka1
ja uwielbiam czytac -niestety czasu brak gdyz w dzien nie ma szans a jak maly zasypia ok 22 to ja nie mam sił -teraz czytam "Zawsze przy mnie stój"fajna,a tak to czesto kryminaly ,sensacyjne.Polecam trylogie Pauliny Simons "jezdziec miedziany "i jej dalsze czesci-wojenna z watkiem miłosnym

Pana Gatsbego - Scott Fitzgerald , a dla ludzi ciekawych świata podróżujących komunikacją często polecam czytana teraz przeze mnie książkę: "Czy to prawda, że..." Ch. Drossea'a. wiele codziennych pytań wyjaśnionych w naukowy sposób.

Gość b.e.a.t.a
Przez ostatnie pol roku czytam wylacznie podreczniki na uczelnie, na nic innego nie starcza czasu.

Gość gość
Trochę niezłych blogów o podróżach by się w necie znalazło. Ja zaglądam na pewno na stronę www.inowswiat.pl . To prowadzi para Paweł i Ania, którzy już dość dawno temu zaplanowali sobie podróż życia do Azji i od tamtego czasu ciągle gdzieś jeżdżą i relacjonują swoje przygody. Strona jest ładnie zaprojektowana, można szybko dotrzeć do tekstów, zdjęcia są w dobrej rozdzielczości i tak dalej.