Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ech,takie czasy

Po co ten slub?

Polecane posty

Gość Ech,takie czasy

Sluchajcie,mam pytanie (natchnal mnie jeden z watkow). Po co ten slub? Z jakich wzgledow wzieliscie go,z jakich chcecie wziac. To ma cos ulatwic? Uprzyjemnic,udowodnic? Smialo. Motywy naszego zamazpojscia! Wiec u mnie dla uswiecenia tego,ze kiedys,dawno temu,obiecalismy byc ze soba i ciagle tego chce,ze ofiaruje swoje uczucia tej jedynej osobie.

pieknie powiedziane .Probonuje jednak , nie zastanawianie sie nad tym za dlugo , bo dojdzie sie do wniosku, ze Ci co maja sluby to sa kompletni idioci, zupelnie oderwani od brutalnosci tego swiata :-P

Po co ten slub?' dla wspólnego jednego Pita :P jak nie wiesz dlaczego:P

Gość Ech,takie czasy
Bo jak sie dlugo ten slub odklada to chyba rzeczywiscie pozniej sie go bierze z takich glupich powodow jak wspolny PIT albo,bo rodzina sie wypytuje,a nawet po wieeeelu wspolnych latach nie ma sie tej pewnosi czy to przetrwa. Gorzej,po wielu latach to juz staje sie chyba w wiekszosci zbedne i omija czlowieka w zyciu jeden wazny moment,uroczysty,cos do czego mozna zawsze wracac wspomnieniami. I chyba najlepiej,zeby te wspomnienia okraszone byly pieknymi i wielkimi uczuciami,nawet jesli zbyt dlugo nie mialyby trwac.