Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkeldzekson

fantazja czy realizować?

Polecane posty

Gość majkeldzekson

Witam, mam taką fantazję: chciałbym pokryjomu nagrać kilka fajnych filmików zze mną i moją dziewczyną w roli głównej , potem bym film zmontował i jej ten film sprezentował. już nawet wyczailem taką ukrytą kamerkę: http://www.spy-shop.pl/minikamera-minidv-rejestratorem-55x28x20mm-p-115.html ale zastanawiam sie czy to dobry pomysł bo może się jeszcze obrazi czy cos? co sądzicie dziewczyny, chciałybyście taką niespodziankę?

Gość collien123
Lepiej delikatnie ją podpytaj co mysli o takich filmikach,bo moze sie okazac ze nie przypadnie jej to do gustu :-)

Ja bym sie ekstremalnie wkurzyla jakby mi facet cos takiego zrobil. Ja mam bardzo powazny zawod i jezeli taki filmik kiedykolwiek by wyciekl do internetu to moja kariera by sie zakonczyla. Nie wiem ile masz lat autorze tego topiku, ale jezeli jestes mlody, to sproboj wyobrazic sobie siebie i ja za 10-20 lat. Bo takie rzeczy raz nagrane nigdy nie gina, a Ty nie wesz czy spedzicie reszte zycia razem. Jak pewnego dnia nie daj Boze sie rozstaniecie i zaczniecie sie nienawidziec, to ten filmik moze wam bardzo zaszkodzic

Gość mariner
i na dodatek jak poskarzy sie policji to masz 5 latek jak w banku za nieuowanione nagranie jej w sytuacji intymnej :) Lepiej nie kombinuj tylko zapytaj ja i nie zadzieraj z nia :) bo cie ma w reku !

Gość elano
Mówi się "nienawidzić" a nie "nienawidzieć" . Przyda Ci się ta informacja w Twoim poważnym zawodzie :)

elano, dziekuje za informacje i przepraszam, ze zrobilam blad. Pewnie wynika to z tego, ze moim pierwszym jezykiem jakim sie na codzien posluguje jest angielski. Ale masz racje moj polski tez powinien pozostac perfect:)

Gość sweeeeet
A mi się ten pomysł bardzo podoba, chciałabym aby mnie facet czymś takim zaskoczył :) wszystko jednak zależy od podejścia bo pewnie i znajdą się nudziary które coś takiego może zdegustować, ale jeśli dziewczyna nie jest zbyt pruderyjna to powinno się jej spodobać, ty swoją znasz najlepiej więc sam sobie odpowiedz czy warto się za to brać :) Swoją drogą ciekawe urządzenie kto by pomyślał że coś takiego można sobie od tak kupić :P

Gość roma1234
HOT :P