Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agula z ula

tachnik farmacji

Polecane posty

Gość agula z ula

Witajcie, szukam porad od pracowniczek aptek. jestem w czarnej dupie, skończyłam trzy lata temu chemią - pracy brak, obecnie pracuję w call center i myślę co ze sobą zrobić (nie mam zamiaru siedzieć na słuchawkach do końca życia). Chemikiem jestem z pasji - ale pracy brak i raczej jej już znajdę (po mnie dwa roczniki, a jak przyjmą kogoś bez doświadczenia to po roku po studiach, a nie po trzech). I tak wymyśliłam - żeby się przekwalifikować na farmację - nie mam finansów na magisterskie (i szczerze mówiąc nie bardzo mi się chce - znowu pięć lat i może znowu nie wyjść) więc technik. czy technika farmacji w trakcie nauki z magistrem chemii ma szansę znaleźć pracę w zawodzie?? myślałam jeszcze o techniku dentystycznym (albo jedno i drugie) jakie mam perspektywy????

Gość agula z ula
przepraszam za literówki proszę o rzetelne i poważne odpowiedzi

Gość w moje j szkole
jest studium farmaceutyczne i ludzi tłum , bo podobno znajdują prace bez problemu. Jesli jestes po chemii to bedziesz mieć łatwie, pewne przedmioty będziesz miała przepisane :)

Gość ssssssssssss
nie licz na to że Ci coś przepiszą, bo co innego chemia,a co innego farmakologia, ale będzie Ci łatwiej

Gość agula z ula
przepiszą nie przepiszą, to nie jest istotne, zastanawiam się po prostu w jakim kierunku się przekwalifikować żeby nie spędzić życia na słuchawkach, wiadomo, że farmakologia, anatomia itp będzie do nauczenia,

Gość agula z ula
podbijam temat

Gość agula z ula
widzę że tutja niczego sensownego się nie dowiem. Jeśli temat nie jest o d..... to nici z dyskusji

Gość agula z ula
nikt nic nie wie na ten temat??