Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elano

Problem z condomem...

Polecane posty

Gość elano

Mam odwrotny problem niż wszyscy mężczyźni.. Albo niż większość. Otóż kiedy mam na sobie prezerwatywę to dochodzę szybciej niż bez niej. Nie wiem czemu tak jest, kiedy kocham się bez wytrzymuję dłużej. Z obecną partnerką nie mam możliwości innego sposobu antykoncepcji. Ma ktoś podobny problem? co robić?

Gość elano
Może ktoś się wypowiedzieć? Będę wdzięczny

spróbuj tych grubszych, lub dwie na raz. Mój w ogóle odmawia posłuszeństwa przy gumie.

Gość elano
Grubszych tzn jakich?

Gość elano
Tylko co powoduje taką reakcję? W prezerwatywie powinien być penis mniej czuły na bodźce.. Gdzie dostać taką prezerwatywe?

Gość elano
lubie zapożyczenia z ang.

Gość elano
Kondom to zapożyczenie z angielskiego dzieciaku ;*

Gość elano
Najpierw było słowo "kondom" czy "condom" ? Odpowiedz sobie i gitara :)

elano, biedactwo, a ile wytrzymujesz z ta prezerwatywa? Teraz rozumiem dlaczego starasz sie byc dobry i sluzyc pomoca w jezyku. Jak to sie mowi 'Jak sie niedorucha to sie dolize' hehe:D

Gość elano
Masz mnie Hot lady ;) Wiesz...wcale nie jest tak źle z długością, po prostu zauważyłem, że w prezerwatywie czas się skraca, bez niej wbrew pozorom działam dłużej .

Zamiast przyznać się do błędu brniesz zupełnie niepotrzebnie. 🖐️ Słowa condom nigdy nie było w języku polskim i mam nadzieję nigdy nie będzie, więc Twoje uzasadnienie użycia słowa condom tym, że lubisz zapożyczenia jest z dupy wzięte. 😴 A pytanie które słowo było najpierw jest zupełnie bez sensu.

Gość elano
Skróćmy to. Jest słowo CONDOM? Jest. I tego słowa użyłem, angielski odpowiednik słowa KONDOM. Dlaczego użyłem ? Bo jestem poliglotą. I jeśli nie masz nic do dodania w tej materii to trzymaj się:)

W takim razie dlaczego deklinujesz angielskie słowo? (Pomijam już fakt używania angielskich wyrazów na polskim forum). Obyś "w natłoku" tych obcych języków, które znasz nie zapomniał ojczystego. 🖐️

JA pamietam czasy jak kondomy w Polsce byly nazywane erosami:) moze tak powinnismy je nazywac?;)

Skróćmy to. Jest słowo CONDOM? Jest. I tego słowa użyłem, angielski odpowiednik słowa KONDOM. Dlaczego użyłem ? Bo jestem poliglotą. Jesteś poliglotom i lingwistom :P

Gość elano
Faktycznie trudne z Ciebie dziecko ;) Deklinuje bo je spolszczyłem . A o mój język ojczysty się nie martw . Hot lady. Mi się Eros podoba;)

Gość elano
A może trudne dziecko zabierze głos w temacie? Czy jest lingwistOM i tylko na te tematy się wypowiada?

Co do KONDOMA , to posłuchaj pendziora, a co do kwestii językowych Perwersji. Nie mam w zwyczaju strzępienia języka i stukania w klawiaturę jeżeli to co najważniejsze już zostało powiedziane.

w sprawach językowych, zgłoście się do prof. Bralczyka. Na pewno ma jakiegoś maila.

Gość diluje marzeniami
a moze poprostu niech Twoja kobieta zatroszczy sie o antykoncpepcje? Mozecie tez ewnetulanie zastosowac tabletki do antykoncepcji po staosunku

Gość śpiącakróleeewnaa
Tabletki PO są metodą AWARYJNĄ! Nie można stosować ich jako metodę antykoncepcji, od tego jest antykoncepcja hormonalna, nie postkoitalna

dokladnie - kobieta moze miec pozniej rozregulowany cykl wiec lepiej trzymac sie tego ze tabletka 72h po jest antykoncepcja ale awaryjna w razie wpadki. Ja polecam poczytac o innych metodach np na wpadka. pl mozna wiele sie dowiedziec