Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiodły tabletki

tabletki z women on

Polecane posty

Gość zawiodły tabletki

czy ktoś juz brał te tabletki?jestem w piątym tygodniu i bardzo sie boję zamówiłam te tabletki z tej strony już przyszły ale poczytałam trochę na ich temat i się wystraszyłam że można umrzeć na sepsę strach mnie opętał mam już troje dzieci z tego dwie ostatnie cesarki i niestety nie mogę pozwolić sobie na więcej dzieci do tej pory brałam tabletki niestety zawiodły w dniu kiedy wyjechalam z mężem na jeden dzień do siostry i niestety zapomniałam zażyć wiem że to kiepskie wytłumaczenie ale problem mam i to duży . dlaczego Bóg ludziom nie daje takiej szansy na dziecko którzy nie mogą przez lata ich mieć a ja mam troje i teraz znów czwarte.proszę o wypowiedzi osób które już mają to za sobą metodą farmakologiczną.

Gość kitkakaka
moja kolezanka wziela te tabletki w 16 tc w ciagu 2 dni normlanie urodzila zadnych komplikacji....kiedys czytalam takie forum na kazdego inaczej dziala ale do 9 tc najmniej komplikacji jest

Gość zawiodły tabletki
no już widzę że jeden się odezwał co tego nie przeżył

Gość zawiodły tabletki
no właśnie ja jestem w piątym tygodniu mam nadzieję że nie będzie komplikacji bo mam troje dzieci i mam dla kogo żyć

Gość kitkakaka
i zastanow sie czy twoj maz tez tego chce? nie odpowiadaj tu tylko sobie dla was,,,bo jesli masz trójke kochanych dzieci to na poczatku po wykonnaej aborcji poczujesz moze ulge ale pozniej moga dopasc cie wyrzuty i do konca swych dni bedziesz myslala ze zabilas swoim pociechom siostre czy brata.Nie chce prawic morałów kazdy decyduje o sobie tylko abys nie cierpiala trzeba byc tego bardzo pewnym psychicznie tak abys dala rade z tym zyc nie dzis czy jutro ale za 2-5 czy 10 lat....Pozdrawiam

Gość zawiodły tabletki
nie udzielaj się bo wątpię w to że masz dzieci a jak masz to ci je żona urodziła bo normalna kobieta by tego nie napisała gdyby była w takiej sytuacji

Gość nie brałam ich i bym sie bała
Nie chcę krytykować tych tabletek, bo ich nie znam, po prostu bałabym się, że zanim dojdą, będzie dawno "po ptokach" (wiadomo jak bywa z pocztą i nie tylko), że nie zadziałają (i gdzie pójdziesz, do sądu konsumenckiego?). Koszt jest faktycznie relatywnie niewielki, ale chyba lepiej dołożyć i mieć pewność.

Gość zawiodły tabletki
tak ale te tabletki mam już w domu i po przeczytaniu o nich na necie zwątpiłam lekko wystraszyłam się że mogę przepłacic życiem musze myśleć o mojej trójce ktoś musi je wychować a matka jest najważniejsza

Gość zawiodły tabletki
a czasu coraz mniej musze dziś dokonać wyboru jutro dopiero będzie koniec boję się ale co mam zrobić równie dobrze mogę przy porodzie umrzeć

Zażyj i znowu napisz "zawiodły tabletki" bo wsadziłem je sobie w dupę zamiast połknąć. 🖐️ Piguły nie łyknęłaś i jak klasyczna tępa dzida "zawiodły tabletki" :o

Gość kitkakaka
musza pisac o konsekwencjach nie pij alkoholu jak bedziesz je zarzywala ani nie bierz innych wynalazków jak narkotyki...a wszystko bedzie ok wazne aby byl ktos kto moze cie zawiesc do lekarza -szpitala w razie silnego krwotoku nie dawaj tabetek do pochwy bo jesli nie wytrzymasz bolu i pojedziesz do szpitala lekarz wyczai sprawe i moga byc problemy wiec wejz pod jezyk ale zastanwo sie 100000 razy zanim to zrobisz bo na to co zrobisz leku nie dostaniesz nigdy to moze byc najgorsza meka dla twej duszy..... a zrobisz jak uwazasz

Gość zawiodły tabletki
będzie ze mną przyjaciółka bo rodzina o niczym nie wie a mąż ma szkolenia do piątku nie bedę czekać na niego bo im wcześniej tym bezpieczniej wzięlam tą pierwszą tabletkę jutro wezme kolejne.Ale nie wiem czego mam się spodziewać jakich objawów strach jest najgorszy w tym wszystkim

Gość lklklk women
Ja je bralam w 7tc, zadziałało tak jak mialo. Tabletki sa dobre esli zazyjesz je tak jak masz w instrukcji. Jesli cos sie bedzie dzialo, jedz na pogotowie i nie informuj o nich. Wezma to jako poronienie. Ból w Twoim tygodniu bedzie porównywalny do bóli menstruacyjnych.

Gość zawiodły tabletki
żeby tylko nie było komplikacji jestem tak rozbita że nawet napisałam list pożegnalny w razie gdyby wyszło inaczej zaczynam mieć straszne wyrzuty jeszcze do tego ale bardziej towarzyszy mi strach jak patrze na moje dzieciaczki

Gość kitkakaka
skoro juz wzielas klamka zapadla mozesz poczuc bole brzucha nie koniecznie mozesz miec podwyzszona temp ale tez niekoniecznie bóle moga byc takie jak kolezanka opisywala jesli mialas @ bolesne to bardzo podobnie ale mozesz tez miec mocniejsze skurcze co jest calkowicie normalne ,,jesli bedzie wszystko w porzadku radze jechac i tak do szpitala informujac ze masz krwotok a podejrzewasz ciaze aby sprawdzili ze wszystko w porzadku i kolejna duszczka odeszla...... szkoda ale ja swiata przeciez nie uratuje

Gość zawiodly tabletki
narazie nie mam żadnych objawów po tej jednej ale jutro najgorsze przede mna dziewczyny piszcie te które to przeżyły bo cięzko jest tak samemu