Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misss1994

POMÓŻCIE .. CIĄZA?!

Polecane posty

więc dokłądnie tydzien temu uprawiałam pierwszy raz seks z moim chlopakiem. mam 17 lat. on jest o 2 lata starszy. było cudownie. tego dnia miałam ostatni dzien płodny. robiliśmy to z gumką i oczywiście nie pękła. od 6 dni boli mnie podbrzusze.i leci ze mnie biały śluz.. czy to moze być z tym związane. w piatek powinnam dostac okres to moze od tego jak myślicie ? jaka jest mozliwosć że zajdę w ciązę prosze pomóżcie mi strasznie się martwię ... proszę o normalne wypowiedzi a nie robienie sobie żartów.. :(

nie nie jest możłiwe ze jsteś w ciąży - takiej odpowiedzi oczekujesz? zrób test, ale nie martw się na zapas bo plemniki nie przełażą przez niepęknięte prezerwatywy.

mam nadzieję.. strasznie sie boje :( a już mogę zrobić test ? czy lepiej zrobić w dniu gdy powinnam dostać okres ? :)

dopiero w nadchodzący piątek? jak tak to czekaj spokojnie. nie wiem co musiałoby sie stać zebyś była w ciąży :)

tak powinnam w piatek miec okres. o wiesz wole sie wypytac :) no mam nadzieje że nie jestem w ciązy...

Gość karolka05
to nie mozliwe ze jesstes w ciazy skoro gumka nie pekla ani nie zsunela sie... zreszta w ciaze wcale nie jest tak latwo zajsc ;p

Gość karolka05
ps, podbrzusze boli cie zapewne przed miesiaczka ;p