Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xjustysia16x

On a On

Polecane posty

Jestem w związku 3 lata prawie... mój chłopak miał wpadek i jest przywiazany do łóżka tymczasowo... przez ostani czas krzyczał na mnie podczas gdy ja chciałam mu pomóc... chciałam poprostu jak najlepiej,ale tez wiedziałam ze jemu jest ciezko dlatego to przez dłuzszy czas ignorowałam..ale ostatnio przesadził i to bardzo.. ciagle miał pretensje o rzeczy o które nie powinien miec pretensji przeciez chciałam tylko dobrze... sama jego mama mu zwracała uwage na to zeby uwazał na to co do mnie mówi... całkiem niedawno poznałam chłopaka który ogólnie jest poprostu zajebisty... potrafie rozmawiac z nim cały czas, piszemy całymi dniami i temat sie nie konczy.. podczas gdy z tym moim ex nie było w ogóle tematu do rozmowy... spotykam sie z nim dalej bo niechce go z tym wszystkim zostawiac... ale mam pewnien dylemat.. mianowicie kreci mnie tamten chłopak jest interesujacy,a zarazem chciałabym wrócic do byłego.. co mi radzicie ?? ;//

Gość powiedzmy tak , ze
zostaw dziada na tym lozku :-D Skoro nie umie mordy przymknac, to niech gnije w wyrze. Jesli ten 2-gi jest naprawde wartosciowy -to nawet sie nie zastanawiaj .

szczesciara na zawsze - > ja jestem pusta ?? ciekawa jestem jak Ty bys to zniosła! wypadek miał ponad 3 miesiace temu i byłam z nim do tej pory ale nie wytrzymałam! przeciez nie chciałam zle pomagajac mu a co w zamian dostawałam ? SAME OPIERDOLKI ;/ i ty mówisz ze jestem pusta?? spoko .. ;] to ciekawe co mi radzisz? mam z nim zostac i byc kurwowana cały czas za nic ??

Gość asdfghyjuk
zaraz cie tu zjedza -ze jestes głupia i pusta.Mnie tez tak zjechali jak pisalam czy porzucic męza bo nie moze miec dzieci i mu nie zalezy .To mnie błotem obrzucili,i ze prowo jest, Moja rada rób tak jak ci serce podpowiada

Gość POddnoosze
znajdź trzeciego :classic_cool: jak nie nauczysz sie zamykać emocjonalnych drzwi za soba w związkach damsko-meskich nie wrózę ci szczęscia w zyciu