Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

USA monitoruje działania polskiej Komisji Sejmowej w sprawie ACTA

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=g32zLT2nJxo i jak tam wasale oraz pachołki waszych demokratycznych braci? co tu dużo wyjaśniać panienka z ambasady zapytała tylko czy murzyni z polski odpierdolili swoją pańszczyznę bo inaczej jak będą niegrzeczni to im amerykańską demokrację przyniosą , w tempie ekspresowym....:classic_cool:

wiem , ze było , ale to takie romantyczne i pełne uczuć....jak dobra randka...:classic_cool:

Gość vgjhbknm,
no i tylko czekac na fladre fiku

Gość ale to juz bylo ..............
a acta i tak nie przejdzie :D pewnie za kolejne 5 lat hamerykance nowa z modyfikowana umowe stworza i bedzie tak w kolko az nastanie nowe NWO :D

Gość POddnoosze
wow zaraz nam zrobią drugi Irak :classic_cool:

ale to juz bylo .............. może tak mały numerek ze Stanem Zjednoczonym przed NWO? bo z ZSRR były już pełne stosunki...:classic_cool:

Gość chruszczow
A do biura politycznego trzeba dokooptować ludzi gwarantujących przyjaźń polsko-USmenska.

"może tak mały numerek ze Stanem Zjednoczonym przed NWO? bo z ZSRR były już pełne stosunki..." Z USA tez juz byly np tarcza rakietowa :D ale coz bez orga.. tfu finalu sie obeszlo znaczy wydymali nas :D.

"może tak mały numerek ze Stanem Zjednoczonym przed NWO? bo z ZSRR były już pełne stosunki..." Z USA tez juz byly np tarcza rakietowa ale coz bez orga.. tfu finalu sie obeszlo znaczy wydymali nas . bo ta kobieta , ma wiele twarzy...:classic_cool:

Gość luka w baku
O co się tak gorączkujesz? Ja nie mam na to wpływu więc nie zamierzam sobie psuć humoru takimi sprawami.

O co się tak gorączkujesz? Ja nie mam na to wpływu więc nie zamierzam sobie psuć humoru takimi sprawami. jasne...nie mam wpływu = zajmę się lepiej pracą , domem , tv i radiem.... całkowicie zrozumiałe....:)

"bo ta kobieta , ma wiele twarzy... " Rownie dobrze mogl byc tez facet.. ?:P

Gość luka w baku
właśnie, że nie, chuj, robię plakat i idę na 15to stopniowy mróz pikietować! Lepiej?

"bo ta kobieta , ma wiele twarzy... " Rownie dobrze mogl byc tez facet.. ? USA przypomina mi raczej dziwkę lub kobietę - wyrafinowaną i z wieloma twarzami ZSRR natomiast kojarzy mi sie z facetem - prostakiem bez rozumu z sierpem i młotem w dłoniach

Gość luka w baku
Jestem zdania, że o takich sprawach dobrze wiedzieć, ale nie dyskutować, bo to niczego nie zmienia, nic nie wnosi.

"USA przypomina mi raczej dziwkę lub kobietę - wyrafinowaną i z wieloma twarzami ZSRR natomiast kojarzy mi sie z facetem - prostakiem bez rozumu z sierpem i młotem w dłoniach" A najgorsze w tym jest to ze przez obydwoje zostalismy wykorzystani... :P

Jestem zdania, że o takich sprawach dobrze wiedzieć, ale nie dyskutować, bo to niczego nie zmienia, nic nie wnosi. pewnie , ze lepiej milczeć - najlepiej dyskutować np. o zagranicznych wycieczkach , podróżach i mężczyznach lub kobietach na nich - wnosi wiele ;)

A najgorsze w tym jest to ze przez obydwoje zostalismy wykorzystani... daliśmy się już dużo , dużo wcześniej , bo świnie przy korycie były takie same jak teraz...takie jak są już od wtedy....:)

"daliśmy się już dużo , dużo wcześniej , bo świnie przy korycie były takie same jak teraz...takie jak są już od wtedy..." Bo nawyki przekazuja z pokolenia na pokolenie

Gość luka w baku
Źle mnie zrozumiałeś, uważam tylko, że to temat drażliwy w kwestii którego nic nie możemy zrobić. Dla mnie to takie niepotrzebne babranie się w gównie. Ja wolę udawać, że jestem wolna, a Ty wolisz udowadniać, że tak nie jest;) SKOŃCZYŁAM Idę beztrosko porozmawiać o szminkach:classic_cool:

Gość luka w baku
albo na ero, bo to temat o stosunkach:classic_cool:

temat powinien być w dziale Dyskusja ogólna a nie na uczuciowym jest tak samo ogólny , co uczuciowy

Gość ja mogę iść po zakupy,a nawet
kto z was miałby odwagę zaproterstować i nie kupować produkcji rozrywkowej z USA,a nawet wyłączać telewizor,kiedy ona by leciała

Gość luka w baku
pocieszysz?:)

kto z was miałby odwagę zaproterstować i nie kupować produkcji rozrywkowej z USA,a nawet wyłączać telewizor,kiedy ona by leciała wiesz...to najmniejszy problem.....