Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily 23

Problem z nowym partnerem

Polecane posty

Gość Lily 23

Witam. ja w temacie, mam problem z nowym partnerem w łóżku... Jego członek jest dosć pokazny i podczas stosunku zdzarza sie ze sprawia mi ból. Czy sa jakies pozycje które mogą to zniwelowac? i druga sprawa chłopakowi czasem podczas stosunku mieknie członek ;/ nie trwa to długo bo zaraz wraca do formy ale jednak troche mnie to martwi. dlaczego tak sie dzieje? czy moze to miec zwiazaek z tym ze jak ostatnio wyznał nie jest w stanie osiagnac ograzmu podczas normalnego stosunku, potrzebuje dodatkowego wsparcia reka lub ustami???

mieknie bo ma dużego. Za dużo wali imię może dojść w Tobie. Pozycję- na jeźdźca- sama decydujesz jak głęboko wejdzie. Na łyżeczkę, i tzw. misjonarska.

Gość Lily 23
nie dodałam, że on jest czarnoskórym Kameruńczykiem, a oni podobno mogą długo i mocno

Gość Lily 23
spadaj podszywco

Gość Lily 23
czyli to sie zdzarza ze u mężczyzn z duzym przyrodzeniem troche członek opada? bo juz sie bałam ze moze go nie podniecam wystarczajaco..

Gość Van Zann
jak leżysz, jak kłoda to sie nie dziw, że chwilami przechodzi mu ochota na ruchanie. jaka to przyjemność dymać leżącą deskę?