Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość botoxxx

DR Surowiak Wrocław

Polecane posty

Gość botoxxx

Czy ktoraś była ronić sobie botox u tego DR?Polecacie????

Gość botoxxx
Dziewczyny, kobitki - proszę o jakiekolwiek informacje. Wybieram sie do tego lekarza. Dziękuje

Gość nie slyszalam tego
nazwiska.hmmmmmmm

Gość botoxxx
hmmmmmm a gdzie polecacie botoks we Wrocławiu?Moze pani Dr lelonkiewicz, ma dobre chyba opinie

Gość Zlosnica28
Botox chyba wszędzie jest dobry dobry (no chyba ze ktoś totalnie się nie zna i zrobi nam np. efekt mefisto czy jakoś tak)

Gość mop 81
ja robilam usta u doktora surowiaka i jestem mega zadowolona!!! lekarz z wyczuciem smaku i profesjonalista tak uważam! a i tez potrafi rozladować emocje szybko( zawsze strasznie sie denerwuje)

Gość mop 81
co do botoksu niemogę się wypowiedzieć bo nierobilam ale jeśli kiedyś będę robić to napewno u niego bo po tym jak powiększyl mi usta wiem że krzywdy niezrobi :D

Gość DERMAMED SPAMUJE !!!!!!
co za beszczelny spam czy mozecie ich usunąc z kafeterii!!!!

Gość PYTu
Jaki Dermamed spamuje, ja też chodzę do dr Surowiaka na kurz lapki i jestem zadwolona, konkretny lekarz. Lelonkiewicz tez jest ok we Wrocławiu.A czy ktos był u Niepelpkowicz?

Gość Philippe
ja byłam już prawie zdecydowana na usta u dr Nielepkowicz, ale termin był długi, a że ja już się nie mogłam doczekać to wybrałam się do dr Kratochwila (też we Wrocławiu). Wszystko wyszło tak jak chciałam więc ze swojej strony mogę polecić.

Gość BOTOXona niejednokrotnie :)
czesc od kilku lat robie sobie botox u profesora surowiaka. jest dobrze. super efekt, dobra cena. prof. wyglada na osobe, ktora wie, co robi, nawet jakas ksiazke o botoxie robil: http://www.medipage.pl/pl/p/Atlas-zastosowania-toksyny-botulinowej-w-medycynie-estetycznej-Bildatlas-der-asthetischen-Botulinumtoxin-Therapie-Sattler/1913

Dziewczyny a jesteście przekonane na 100% do botoxu? Dla mnie to jest trochę zbyt inwazyjny zabieg a jest masa alternatywnych zabiegów, jak choćby Accent XL, który zmniejsza zmarszczki, napina skórę dodaje jej jędrności i elastyczności. I przede wszystkim nie widać, że coś robiłyście i nie wygląda to sztucznie.

Gość Entuzjastko życia
W wielu miejscach (liczne fora) wypowiadasz się o Alma Accent. To niestety sugeruje, że to kolejna reklama....Przecież Alma nie różnie się niczym od innych dobrych radiofrekwencji... A do tego - Botox to kilka delikatnych ukłuć - i super super efekt już po 4 dniach. Alma i inne RF to inwazyjne gotowanie skóry, cholernie w porównaniu z Botoxem bolesne, a efekt...różnie bywa. Napewno lwiej zmarszczki nie usunie...

Gość hm kobitki
odwazne jesteście, wstrzykiwac sobie coś takiego w twarz?!