Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamariamagdalena

dlaczego żonaci podrywają?

Polecane posty

Gość annamariamagdalena

Kręci się koło mnie jeden żonaty i w dodatku ma dzieci. Na początku myślałam, że jest do wszystkich ludzi taki "otwarty", jednak ja tej "otwartości" coraz bardziej zaczynam się obawiać.... No nie powiem, uważam, że jestem atrakcyjna, sobie się podobam to pewnie innym też (sorki za brak skromności) Jak to z Wami Panowie jest - żona w domu, dzieci czekają, a Wam zdarza się bawić w zaloty do młodszych?

Gość mam ochote
o tak i to często...pózniej są same kłopoty...

Gość annamariamagdalena
oczywiście wiem, że każdy mężczyzna jest inny - ale czy warto się bawić w te gierki, mając już poukładane życie?

Gość POddnoosze
zapytaj mojego ex-małżonka, na pewno cie objasni :D

chcą sprawdzić czy mają jeszcze ten dryg. Pisząc wprost- chcą się dowartościować. Widocznie w domu żona już im nie mówi miłych słów, nie 'podrywa' męża. Jak długo można przynosić kwiaty 'dla wazonu'.

Gość a ja ci powiem tylko tyle
Bo w życiu jest wszystko jasne,żony są w domach a kurwy za płotem,i trzeba być człowiekiem

Gość Pracownica salonu
Proste sprawdzaja czy mimo obraczki na palcu(czasami ja zdejmuja ale spostrzegawcza kobieta widzi slad:D)dzialaja na kobiety;)

Gość anatom
Ponieważ jak nas nie uczono na lekcjach anatomii w serdecznym palcu prawej dłoni kobiety znajduje się spory splot nerwowy i duża tętnica. Po założeniu obrączki na tenże palec następuje ucisk zarówno splotu jak i naczynia co w efekcie zmienia miłą koleżankę, czułą kochankę, super przyjaciółkę w istotę innego gatunku - ŻONĘ! ze wszystkimi negatywnymi cechami tego gatunku. Rozsądny facet szybko odkrywa przyczynę zmiany i zaczyna poszukiwać istoty podobnej do tej, z którą było mu dobrze. Zatem nie dlatego żonaci podrywają, że są żonaci ale dlatego, że ich żony noszą obrączki! Niestety zdjęcie obrączki przez żonę nie zawsze pomaga - jeśli była zbyt ciasna (obrączka nie żona) skutki ucisku zwykle są nieodwracalne.