Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet myśli i czuje

Kobiety to potrafią docenić faceta....

Polecane posty

Gość facet myśli i czuje
nieraz kupuje prezenty dla jej dziecka więc małemu o mnie przypomina. Jakby chciała o mnie zapomnieć nie przekazywałaby prezentów odemnie.

Gość facet myśli i czuje
Ostrożna? Boi sie mnie? Gdyby jej nie zależało to chyba nie prosiłaby o pomoc odemnie. Skoro pisała że ma jeszcze kogoś kto by jej mógł pomóc tylko wpierw mnie pyta....mam nadzieje że to coś znaczy.

Nie twierdzę, że się boi. Mogę tylko podejrzewać, że jest ostrożna. Ma przecież dziecko, prawda? Może się obawiać ponownego zranienia, cierpienia. Musi myśleć przede wszystkim o dziecku. Ono jest najważniejsze. Cierpliwości, psze pana. Cierpliwości.

Gość facet myśli i czuje
Staram się być cierpliwy...A powiedz mi, czy gdybyś potrzebowała pieniędzy a miała jeszcze od kogoś pożyczyć to co by musiało sie stać abyś pozyczyła je od byłego faceta?

Gość facet myśli i czuje
Wiesz, niedawno coś dla niej zrobilem i napisala mi smsa kochany jesteś.

czy gdybyś potrzebowała pieniędzy a miała jeszcze od kogoś pożyczyć to co by musiało sie stać abyś pozyczyła je od byłego faceta? Nie ma takiej sytuacji. Nie pożyczam pieniędzy. Robię wszystko, byleby ich nie pożyczać. NEVER! No, ewentualnie na swój pogrzeb, ale wtedy byłoby mi wsio ryba, kto za to płaci ;) Wiesz, niedawno coś dla niej zrobilem i napisala mi smsa kochany jesteś. Super :)

Gość Normalny facet i wie
Ale gdybyś była w takiej sytuacji że nie miałabyś wyjścia to co musiało by się stać abyś pozyczyła pieniądze od byłego? Musiałabyś do niego jeszcze coś czuć i zrobiłabyś to aby mieć z nim kontakt?>