Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia25Zim

Moje popaprane życie

Polecane posty

Gość kasia25Zim

Wykształcona osoba nie powinna wierzyć w zabobony, czyż nie? Cóż, najwidoczniej jestem za mało wykształcona. Byliśmy razem z moim chłopakiem w Bieszczadach taki mały wypadzik na kilka dni w ramach rekompensaty za wakacyjny urlop w mieście. Ogólnie było fajnie, chociaż żadne z nas nie lubi zimna i większość czasu spędziliśmy w hotelu. Zanim pojechaliśmy, mama Darka ostrzegała go żeby nie zrobił mi dziecka - nie miałam przyjemności poznać mojej przyszłej teściowej ale z opowieści wydaje się fantastyczną kobietą. Oczywiście jak zwykle używaliśmy prezerwatyw. Tylko że niestety unimil nas zawiódł i to nawet 3 razy pod rząd. Najwidoczniej kupiliśmy jakieś trefne opakowania. Na domiar złego w tamtym tygodniu miałam okres wiec są to moje dni płodne. Czy powinnam jutro samego rana iść do lekarza, a potem do apteki po escaplle??

Gość kasia25Zim
Czy ktoś zna aptekę w Bieszczadach w której dostanę pigułki bez recepty bo będziemy tu jeszcze 4 dni?

Gość moje popaprane życie
nikt sie nie odzywa:(To dla mnie naprawde spory problem.Dodam tez,ze wczoraj bylismy na imprezie.Byl tam zastep ratownikow gorskich,wycieczka emerytow z niemiec i kilka przypadkowych panow.Oni tez chyba mieli wadliwe prezerwatywy poniewaz obudzilam sie skapana w nasieniu

Gość agaa20
mysle ze powinnas wybrac sie do lekarza jesli nie do lekarza to na pogotowie ,lekarz rodzinny takze moze ,ale zalezy ktory .ile dokladnie dni temu dostalas okres?

Gość agaa20
bez recepty nie dostaniesz tej tabletki w aptece.

Gość kasia25Zim
po 20,mam nieregularne i jakoś nie przykładam do niego uwagi a skończył mi sie w czwartek jak przyjechaliśmy